Liga Națiunilor: Elveția vs Islanda

Recomandarea noastră: 1

Elveția - Islanda
1
1.69
X
3.75
2
6.00

De la ora 19:00 Liga Națiunilor ne propune un meci ce nu trebuie ratat. Elveția vs Islanda este meciul în care ambele echipe vor debuta în acestă competiție. Cele două echipe au participat în acestă vară la Cupa Mondială astfel că ne așteaptă un meci de cel mai înalt nivel. Jocul de astăzi se va disputa în cadrul grupei 2 a Ligii A. Din acestă grupă mai face parte Belgia. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de mult într-un meci direct, astfel că nu ne putem face o primă părere. Cele mai bune cote pariuri le găsești doar pe Beturi.ro.

Fotbal spectacol: Elveția vs Islanda

Elveția debutează în acestă competiție cu un meci destul de greu. Elvețieni vin după un turneu final al Cupei Mondiale destul de bun. Ei au fost eliminați de Suedia după ce au pierdut cu scorul de 1-0. Totuși gazdele partidei de astăzi au reușit calificarea dintr-o grupă foarte dificilă din care au mai făcut parte Brazilia, Serbia și Costa Rica. Elvețienii sunt o echipă puternică pierzând in singur joc în ultimele zece partide disputate în toate competițiile. Poate părea surprinzător dar ei ocupă poziția a opta în clasamentul FIFA. După acest meci, Elveția va disputa un amical de gală în fața Angliei. Cote pariuri pentru acest joc este de 1.69.

Islanda este echipa care a impresionat foarte mulți suporteri în ultima perioadă. În acestă vară islandezii au scris istorie, reușind să se califice pentru prima dată la un Campionat Mondial. Acesta este o performanță foarte mare chiar dacă au fost eliminați încă din faza grupelor. În primul meci de la Mondial au obținut o remiză în fața Argentinei cu scorul de 1-1. Apoi au pierdut în fața Croației și Nigeriei. Oaspeții partidei de astăzi nu au simțit gustul victoriei în ultimele șapte meciuri disputate în toate competițiile. În aceste meciuri ei au obținut doar două rezultate de egalitate. Pentru Islanda urmează un nou meci dificil contra Belgiei.

Elveția vs Islanda ne aduce și alte ponturi câștigătoare. În afară de o victorie a Elveției putem miza și pe faptul că nu se vor marca peste 2.5 goluri. În șapte din ultimele nouă meciuri ale Elveției s-au marcat mai puțin de 2.5 goluri. Pentru acest meci putem miza și pe faptul că se vor arăta peste 3.5 cartonașe galbene la o cota de 1.65.