Liga Națiunilor: Danemarca vs Țara Galilor

Recomandarea noastră: 2

Danemarca - Țara Galilor
1
2.00
X
3.50
2
3.75

Danemarca vs Țara Galilor ne pregătesc un meci ce nu trebuie ratat. De la ora 19:00 la Aarhus cele două formații se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Pentru acest meci ne dorim să profităm de cotele oferite de casele de pariuri. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de zece ani într-un meci direct. Acest joc se va disputa în cadrul grupei 2 din Liga B. Din acestă grupă mai face parte Irlanda. Tinând cont de problemele care sunt în tabăra daneză ne așteptăm la un joc dominat de Țara Galilor. Cele mai bune predicții fotbal le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Dezechilibru în Danemarca vs Țara Galilor

Danemarca trece printr-o perioadă foarte dificilă. În meciul amical disputat miercuri contra Slovaciei, danezii au fost nevoiți să folosească un lot de jucători total neobișnuit. Au fost convocați jucători de la futsal dar și din ligile inferioare. Acel meci a fost pierdut de Danemarca cu scorul de 3-0. Scandalul din echipa Danemarcei a pornit după ce federația le-a interzis jucatorilor să își folosească proprii sponsori. Astfel cei mai importanți jucători au ales să nu răspundă convocării.  În aceste condiții danezii par a nu avea nici o șansă nici în meciul de astăzi. Predicții fotbal ne va aduce o cotă de 3.75.

Țara Galilor pornește ca favorită astăzi chiar dacă bookmakeri nu arată acest lucru prin cotele oferite. Galezii au arătat o formă foarte bună în victoria cu scorul de 4-1 obținută în fața Irlandei. În acel meci galezii au arătat o formă foarte bună și un joc excelent. După acel meci galezii sunt pe prima poziție a grupei și favoriți la câștigarea ei. Oaspeții partidei de astăzi au ca obiectiv calificarea la Campionatul European. Țara Galilor a disputat în acest an patru meciuri. Ei au obținut două victorii, o remiză și au suferit o singură înfrângere în aceste partide.

Danemarca vs Țara Galilor ne aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să înscrie. Credem ca Danemarca nu va avea forța necesară să marcheze. Sfatul nostru pentu acest meci este să pariați din timp pe victoria galezilor deoarece cu cât ne apropiem de începutul meciului cota va scădea.