Liga Națiunilor: Croația vs Spania

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Croația - Spania
1
3.80
X
3.45
2
2.12

Cel mai așteptat meci al serii este duelul dintre Croația vs Spania. Acest meci poate fi oricând un duel în fazele superioare ale turneelor finale. Acest duel din această seară contează pentru Liga A, grupa a 4-a. În această grupă a mai fost repartizată Anglia. În cadrul acestei grupe meciurile au fost foarte echilibrate așa că și astăzi ne așteptăm la un asemenea joc. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 6-0 pentru Spania, astfel că astăzi ne putem aștepta la o revanșă din parte Croaților. Calculele din această grupă sunt foarte greu de realizat deoarece este o grupă foarte echilibrată. Citește pe Beturi.ro cea mai bună strategie pariuri pentru a câștiga.

Meciul zilei Croația vs Spania

Croația estte pe ultima poziție în această grupă. Gazdele partidei de astăzi ocupă ultima poziție după ce au reușit să acumuleze un singur punct. Ei au nevoie de victorie astăzi dar și de cele trei puncte contra Angliei pentru a mai spera la prima poziție a clasamentului. Dacă nu vor câștiga astăzi, croații se vor duela cu Anglia pentru a evita retrogradarea din grupa de elită a Ligii Națiunilor. Mai mult, ei nu au reușit să înscrie nici un gol în această grupă. În ultimele cinci meciuri disputate ei au învins doar pe Iordania, astfel că nu putem spune că se află într-o formă foarte bună de moment. Doar cu o strategie pariuri bine pusă la punct vei putea câștiga la pariuri.

Spania pornește din postura de favorită astăzi. Ibericii sunt pe prima poziție a grupei după ce au reușit să acumuleze 6 puncte. Dacă se vor impune astăzi elevii lui Luis Enrique vor dfi siguri de câștigarea acestei grupe. În primele două meciuri ale grupei au reușit să câștige dar apoi a venit înfrângerea contra Angliei care le-a complicat situația în cadrul acestei grupe. Spaniolii au pentru acest joc și avantajul moral astfel că au prima șansă pentru a își trece în cont cele trei puncte.

Meciul dintre Croația vs Spania se anunță a fi un duel deosebir de interesant. Ambele echipe vor aborda jocul la victorie și aces lucru nu poate decât se ne bucure. Vom miza pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.70. La finalul celor 90 de minute vom miza pe o victorie a Spaniei care a arătat în ultima perioadă o formă mult mai bună. Câștigă alături de noi zi de zi.