Liga Națiunilor: Croația vs Anglia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Croația - Anglia
1
2.80
X
3.10
2
2.90

Capul de afiș al acestei seri din Liga Națiunilor este partida dintre Croația vs Anglia. Acest meci se prezintă a fi un meci extraordinar de interesant. Cele două formații, adversare astăzi vin după o performanță destul de importantă obținută la Cupa Mondială. Nu trebuie să uităm faptul că cele două adversare de astăzi s-au întâlnit și la Cupa Mondială. Acel meci a fost în faza semifinalelor și s-a calificat Croația după ce a obținut victoria în prelungiri. Astăzi ne așteptăm la un nou meci foart echilibrat. Cele mai bune pronosticuri le afli în fiecare zi de pe site-ul nostru de la cei mai buni tipseri.Acest meci va avea loc în cadrul Ligii A în grupa 4. În această grupă se mai află Spania.

Derby-ul zilei între Croația vs Anglia

Croația are un avantaj destul de mare pentru acest joc, acela că va evolua în fața propriilor suporteri. În primul meci din această grupă Croația a înregistrat o înfrângere drastică în fața Spaniei cu scorul de 6-0. Astfel gazdele partidei de astăzi au ajuns la trei meciuri în care nu au mai simțit gustul victoriei. La echipa Croației putem observa faptul că se cunoaște faptul că după Campionatul Mondial s-au retras o serie de jucători foarte importanți. Cei mai buni tipseri vă vor da cele mai bune ponturi pentru acest meci.

Anglia vine după poziția a patra obținută la Campionatul Mondial ceea ce reprezintă o performanță pentru fotbalul britanic. În primul meci al grupei oaspeții partidei de astăzi au pierdut în fața Spaniei cu scorul de 2-1. Anglia vine după o victorie cu scourl de 1-0 în fața Elveției. Acel meci a pus capăt unie serii de rei înfrângeri consecutive ale englezilor. Astăzi pentru Anglia se anunță a fi o partidă foarte dificilă.

Jocul dintre Croația vs Anglia se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă. Ne așteptăm la un fotbal deschis din partea ambelor echipe în care vor încerca să își treacă în cont cele trei puncte. Vom miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.80. Un alt pont ce ne-a atras atenția este cel referitor la numărul de cornere. Vom miza că se vor executa peste 9,5 cornere. Pariază și câștigă alături de noi.