Liga Națiunilor: Cehia vs Slovacia

Recomandarea noastră: 1

liga națiunilor
Cehia - Slovacia
1
2.30
X
3.30
2
3.30

Începem o nouă săptămână plină de fotbal. Liga Națiunilor continuă să ne ofere meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Una dintre partida care ne-a atras atenția este cea dintre Cehia vs Slovacia. Acest meci se anunță a fi unul deosebit de interesant deaorece se va juca retrogradarea. Astfel că ne așteptăm ca cele două formații să dea tot ce au mai bun în acest joc în vederea obținerii victoriei. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea Cehiei. Acest meci se va disputa în cadrul Ligii B grupa 1. Această grupă a fost câștigată deja de Ucraina care a acumulat 9 puncte. Pentru a avea un câștig consistent la pariuri adoptă o strategie meciuri fotbal.

Meci ca o finală Cehia vs Slovacia

Cehia pornește ca favorită în această seară dacă privim cotele oferite de casele de pariuri. Este foarte important pentru cehi c vor evolua pe teren propriu și vor avea de partea lor suporterii. Gazdelele partidei de astăzi sunt pe poziția a doua a grupei după ce au acumulat 3 puncte. Cehia a pierdut ambele meciuri contra Ucrainei. Ei au un golaveraj negativ până acum deoarece au marcat trei goluri și au primit patru. Cehia are trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile. Chiar dacă este ușor favorită, va avea un joc foarte dificil astăzi. Strayegie meciuri fotbal ne va ajuta să câștigăm astăzi.

Slovacia este văzută cu a doua șansă în acest meci. Pentru a nu retrograda în Liga C, Slovacia este obligată să se impună în această seară. Doar în cazul unui succes se mai pot salva de al retrogradare. Oaspeții partidei de astăzi au un moral destul de bun deoarece în ultimul joc au învins pe Ucraina cu scorul de 4-1. Acelea sunt singurele puncte pe care ei le-au acumulat. Chiar și așa în deplasare nu se descurcă deloc bine deoarece au suferit cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri. Astfel că astăzi se annunță un duel foarte dificil pentru ei.

Cehia vs Slovacia este unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii care ne poate aduce un profit consistent. Vom paria la finalul celor 90 de minute pe o victorie a Cehiei care și în opinia noastră este favorită. Pentru a avea o siguranță mai mare putem miza pe 1X cae ne va aduce o cotă de 1.40. Avem mare încredere în Cehia că nu va pierde această partidă.