Liga Națiunilor: Bosnia vs Irlanda de Nord

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bosnia - Irlanda de Nord
1
1.61
X
3.65
2
7.00

O nouă zi din Liga Națiunilor vine să ne aducă partide deosebit de spectaculoase da în acelasi timp și interesante. Astăzi un meci ce ne va aduce profit este întâlnirea dintre Bosnia vs Irlanda de Nord. Această partidă se va disputa în cadrul grupei 3 din Liga B. Alături de aceste două formații în această grupă a mai fist repartizată Austria. În meciul tur dintre cele două formații s-a impus Bosnia în Irlanda de Nord cu scorul de 2-1. Liga Natiunilor ne aduce câștiguri din ce în ce mai consistente.

Câștig pe meciul dintre Bosnia vs Irlanda de Nord

Bosnia este favorită în această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă prima poziție a grupei după ce au câștigat ambele partide și astfel au acumulat șase puncte. Bosniecii sunt într-o formă foarte bună. În acest an au suferit o singură victorie și în celelalte meciuri au înregistrat doar rezultate pozitive. Cu asemenea rezultate ei încep și partida de astăzi din postura de favoriți la cele trei puncte. Dacă vor învinge și astăzi aproape că vor câștiga această grupă din Liga Natiunilor. În meciul contra Austriei, cei din Bosnia s-au impus cu scorul de 1-0.

Irlanda de Nord este în pericol să retrogradeze din această grupă. Ei sunt lanterna roșie a grupei până în acest moment. După înfrângerea cu scorul de 2-1 contra Bosniei, irlandezii au fost învinși cu scorul de 1-0 și de către austrieci. Astfel ei au un golaveral de trei goluri primite și unul singur marcat. Irlanda de Nord traversează și o formă de moment foarte slabă. Ei au reușit să acumuleze o singură victorie în ultimele cinci partide disputate. În celelalte trei jocuri au pierdut. Cu această formă le va fi foarte greu să obțină ceva la finalul acestui joc deoarece în Bosnia este foarte greu de câștigat deoarece sunt și suporteri fanatici.

Întâlnirea dintre Bosnia vs Irlanda de Nord ne va aduce și alte pariuri câștigătoare. La o cotă de 2.80 vom miza pe faptul că Bosnia se va impune la cel puțin două goluri. Această linie de handicap asiatic pae a fi una ce are șanse foarte mari de a fi câștigătoare. Pariază în fiecare zi alături de noi și obținu un profit consistent.