Liga Națiunilor: Belgia vs Islanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Belgia - Islanda
1
1.20
X
8.00
2
15.00

Liga A ne va aduce în această seară un meci care la începutul acestei compeții părea să fie un adevărat derby al grupei. Belgia vs Islanda este acum o partidă cu miză doar pentru belgieni. Alături de cele două formații din această grupă mai face parte Elveția. Pe primul loc al grupei se află Belgia și Elveția care sunt despărțite de golaveraj. Islanda este retrogradată și aceste meciuri contează doar pentru palmares. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de Belgia cu scorul de 3-0. Doar cu strategie meciuri fotbal de pe Beturi.ro poți să câștigi.

Avantaj pentru gazde în Belgia vs Islanda

Belgia pornește în această seară din postura de mare favorită. Gazdele partidei de astăzi au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru câștigarea grupei. În cele două partide disputate ei au reușit să realizeze două victorii. Dracii roșii vin după patru victoriiși un rezultat de egalitate, în ultimele cinci partide. Acest lucru ne demonstrează că ei se află într-o formă de moment foarte bună. De la semifinala contra Franței de la Campiontul Mondial nu au mai pierdut nici un meci. Belgienii așteaptă performanțe din ce în ce mai mari de la această națională. Poți merge pe strategie meciuri fotbal oferită de noi pentru a realiza câștig la pariuri.

Islanda pare a fi de nerecunoscut în această perioadă. În această grupă au înregistrat trei înfrângeri și au zero puncte. Golaverajul este unul foarte drastic deoarece au marcat un singur gol și au primit 11. Oaspeții partidei de astăzi nu au mai reușit o victorie din luna ianuarie a acestui an. De atunci au disputat 11 meciuri în care nu au simțit gustul victoriei. Ei au ajuns să joace în Liga A datorită evoluțiilor din ultimii ani dar acum se vede un regres mare în rezultatele înregistrate de ei.

De pe urma meciului dintre Belgia vs Islanda puteți câștiga o sumă destul de consistentă la pariuri. Vom miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri ținând cont de ofensiva puternică a belgienilor dar și de problemele arătate de islandezi în defensivă. Un alt pont ce ne va aduce o cotă de 1.49 este cel conform căruia în acest meci Belgia se va impune la o diferență de cel puțin două goluri. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă zi de zi.