Liga Națiunilor: Belgia vs Elveția

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Belgia - Elveția
1
1.52
X
4.50
2
7.10

Liga Națiunilor continuă și astăzi cu noi meciuri deosebit de interesante.  Partida dintre Belgia vs Elveția reprezintă unul dintre cele mai importante jocuri ale acestei zile din noua competiție. Ne așteptăm la un meci deosebit de interesant și spectaculos. Ambele echipe ce vor fi la centru astăzi au participat în această vară la Campionatul Mondial. Putem spune că au fost două dintre surprizele plăcute ale competiției astfel că ne așteptăm să fie un duel la cel mai înalt nivel.  Ponturi bune o să găsești în fiecare zi doar pe site-ul Beturi.ro. Acest meci se va disputa în cadrul grupei 2 din Liga A. Din această grupă mai face parte Islanda.

Meci interesant între Belgia vs Elveția

Belgia pornește din postura de favorită în acest joc. Cei supranumiți dracii roșii au acumulat trei puncte în această grupă. Ei au obținut o victorie cu scorul de 3-0 contra Islandei. În acel meci a trebuit să remarcăm o evoluție foarte bună a belgienilor. Belgia vine după o vară în care a obținut locul al treilea la Campionatul Mondial astfel că ne așteptăm să continue această formă și la meciul de astăzi. În ultimele trei partide disputate, gazdele partidei de astăzi nu au suferit nici o înfrângere. Pariază și câștigă alături de noi cu cele mai ponturi bune pe care le găsești doar pe site-ul nostru.

Elveția este și ea o națională foarte puternică. Elvețienii au un traseu foarte bun în ultima perioadă dar vedem un meci foarte greu astăzi. După figura frumoasă făcută la Cupa Mondială, oaspeții partidei de astăzi  au învins pe Islanda în Liga Națiunilor cu scorul de 6-0. În ultimul meci disputat, unul amical au pierdut în fața Angliei cu scorul de 1-0. Elvețienii nu și-au mai trecut în cont de mult o victorie în fața belgienilor astfel că acum poate fi momentul oportun pentru o victorie.

Pentru meciul dintre Belgia vs Elveția vom alege o serie de pronosticuri ce ne vor aduce câștig. Vom miza pe faptul că Belgia își va trece în cont cele trei puncte. Ținând cont de ce ofensive au cele două firmații ne așteptăm să se marcheze peste 2.5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază și câștigă alături de noi zi de zi.