Liga Națiunilor: Austria vs Irlanda de Nord

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Austria - Irlanda de Nord
1
1.58
X
3.70
2
7.35

După victoria de aseară a naționalei noastre, astăzi privim mai relaxați Liga Națiunilor. În această seară avem programață o nouă serie de partide foarte intresante. Am ales pentru a oferi un pronostic partida dintre Austria vs Irlanda de Nord. Acest meci se va disputa în cadrul Ligii B, grupa a treia. Din această grupă mai face parte Bosnia care ocupă și prima poziție a clasamentului. Ambele adversare de astăzi nu au reușit până acum să acumuleze vreun punct. Liga Natiunilor continuă cu meciuri foarte intreesante în fiecare zi.

Meci de trei puncte: Austria vs Irlanda de Nord

Austria pare a avea prima șansă la victorie în acet joc. Obiectivul austriecilor pe termen lung este calificarea la EURO 2020. În singura partidă a lor în această competiție au pierdut cu scorul de 1-0 în fața Bosniei. Gazdele partidei de astăzi au înregistrat două înfrângeri în ultimele trei meciuri. Acest lucru ne demonstrează că echipa pregătită de Foda se află în căutarea celui mai bun prim 11. Cel mai important jucător al austriecilor nu va putea fi folosit astăzi deoarece este indisponibil. Alături de acesta vor lipsi și Baumgartlinger și Klein. Ținând cont că vor evolua pe teren propriu ne așteptăm la o victorie din partea austriecilor. Pariază și câștigă alături de noi în Liga Natiunilor.

Irlanda de Nord este genul de formație care poate face un rezultat în fața oricărui adversar. Irlandezii au pierdut în primul meci din această competiție în fața Bosniei cu scorul de 2-1. Oaspeții partidei de astăzi sunt într-o formă foarte slabă în deplasare. În ultimele patru meciuri departe de proprii spectatori au înregistrat înfrângeri și mai mult, nici nu au reușit să marcheze. Astăzi ținând cont că vor evolua în fața unei naționale destul de puternice ne așteptăm să aibă un joc destul de greu.

Această etapă din Liga Națiunilor vine să ne aducă noi pronosticuri câștigătoare. L a meciul dintre Austria vs Irlanda de Nord vom avea parte de o serie de pronosticuri pe care se merită să pariați. Vom merge pe o victorie a austriecilor. În plus anticipăm un meci în care se vor marca puține goluri astfel că vom paria că se vor marca sub 2,5 goluri în acest joc. Pariază și câștigă alături de noi în fiecae zi.