Liga Națiunilor: Anglia vs Croația

Recomandarea noastră: 1

Liga Națiunilor, Anglia, Croația
Anglia - Croația
1
1.87
X
3.80
2
4.45

Începând cu ora 16:00 avem programată una din cele mai interesante partide ale acestei zile. Se vor duela două dintre formațiile care au impresionat la Cupa Mondială. Pe Wembey Anglia vs Croația vor lupta într-o partidă cu o miză foarte mare. În acest joc cele două adversare se vor lupta atât pentru câștigarea grupei dar și pentru evitarea retrogradării. Acest meci este deschis oricărui rezultat. Meciul se va disputa în cadrul grupei 4 din Liga A. Alături de aceste două formații mai face parte Spania care nu mai poate retrograde dar nu este sigură de câștigarea grupei. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 0-0. La pariu îți poți crește șansele de câșig cu o strategie meciuri fotbal.

Meci de totul sau nimic Anglia vs Croația

Anglia este privită ca favorită. Ei au un lot mai puternic. Faptul că vor evolua pe teren propriu poate juca un rol foarte important în economia acestei partide. Înainte de acest joc englezii sunt pe poziția a doua cu patru puncte. În cazul unui success astăzi ei vor câștiga această grupă eoarece vor trece peste Spania care are 6 puncte. Totuși trebuie să notăm faptul că dacă vor pierde vor retrograda. Naționala Albionului vine după un turneu final al Cupei Mondiale foarte bun și dacă ar câștiga această grupă ar confirma acea performanță. Strategie meciuri fotbal ne va putea aduce câștig în această seară.

Croația va juca acest meci ca unul de totul sau nimic. Croații vin după o victorie contra Spaniei cu scorul de 3-2 după ce au marcat golul victoriei în prelungirile partidie. Și oaspeții partidei de astăzi vin după o performanță foarte mare la Cupa Mondială astfel că au încedere și ei în propriile forțe. În cazul unui eșec Croația va putea câștiga și ea grupa deoarece are patru puncte. Ținând cont pe meciul tur s-a încheiat cu scorul de 0-0, oaspeții nu a retrograde dacă acest meci s-ar încheia la egalitate dar cu goluri marcate.

Meciul dintre Anglia vs Croația se anunță unul foarte spectaculos și este unul de totul sau nimic pentru ambele naționale. Vom miza pe un reuzltat în care ambele echipe vor marca. GG-ul vine cu o cotă de 1.70 în meciul din această seară. Jucătorii vo fi foarte motivați astăzi și credem că se vor arăta multe cartonașe galbene. La o cotă de 1.60 mizăm că se vor arăta peste 4,5 cartonașe galbene. Putem miza la o cotă de 1.80 că se vor executa peste 10,5 cornere. Pariază cu noi zi de zi.