Liga Campionilor: Young Boys vs Dinamo Zagreb

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Young Boys - Dinamo Zagreb
1
1.75
X
3.70
2
4.80

Seara din playoff-ul UEFA Champions League vine cu spectacol. Un al meci care se anunță a fi unul de neuitat este partida dintre Young Boys vs Dinamo Zagreb. La fel ca și în celelalte meciuri se joacă pentru grupele UEFA Champions League. Acest meci găsește cele două formații într-o formă foarte bună, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Este primul meci direct dintre cele două echipe. Această  dublă manșă se va disputa pe ruta campioanelor. Pe site-ul Beturi.ro găsești cele mai interesante predicții fotbal zi de zi.

Young Boys este campioana ddin sezonul trecut din Elveția. Gazdele partidei de astăzi, datorită acelei performanțe au intrat direct în acest playoff fără a mai fi nevoie să dispute tururi preliminare. În primele patru etape ale sezonului din Elveția ei au jucat foarte bine și au obținut patru victorii din tot atâtea posibile. Chiar dacă în acest început de sezon au disputat foarte puține meciuri ei tot au jucători indisponibili. Teixeira, Mvula lotomba și Assale sunt indisponibili pentru acest meci și nu îi vom vedea la lucru. Conform cotelor oferite de casele de pariuri pentru acest meci, Young Boys este cotată ca favorită la victorie. Pe Beturi.ro ai cele mai bune predicții fotbal.

Dinamo Zagreb a participat destul de des în ultimile sezoane în gruple UEFA Champions League. Acum pentru croați va fi foarte greu să ajungă acolo deoarece întâlnesc un adversary foarte dificil. Totuși, croații au șansa lor și trebuie să profite de ea. Pentru a ajunge în ălayoff au fost nevoiți să dispute două tururi preliminare. În turul al doilea au trecut de Hapoel Beer Sheva cu scorul de 7-2 la general. În al treilea tur au eliminat pe Astana cu scorul de 3-0 la general. În economia dublei manșe au un avantaj foarte mare, acela că vor disputa meciul retur pe teren propriu.

Predicții fotbal Young Boys vs Dinamo Zagreb

Pentru o victorie a celor Young Boys sau egal avem o cotă de 1.20. Pe această cotă putem miza dacă dorim să avem o siguranță mai mare pe bilet. Pentru ca Youg Boys să marcheze prima în meci are o cotă de 1.55 care la prima vedere este și ea una foarte avantajoasă. Câștigă cu Betur.ro.