Liga Campionilor: Steaua Roșie vs Salzburg

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Steaua Roșie - Salzburg
1
3.90
X
3.28
2
2.02

Mai este un singur pas până la grupele UEFA Champions League. Am ajuns în faza play-off-ului iar echipele și suporterii se gândesc la grupe. Un lucru foarte important este acela că echipele din acest tur au asigurată prezența în grupele UEFA Europa League, dar toată lumea își dorește să fie la masa bogațiilor.  La Belgrad este sărbătoare. Steaua Roșie va primi vizita celor de la Red Bull Salzburg. Jocul se va disputa pe stadionul Rajko Mitic numit și ,,Maracana din Belgrad”. Ambele echipe își doresc un rezultat bun astăzi pentru a păstra șanse și pentru retur dar noi sperăm să alegem cele mai bune ponturi pentru pariuri live.

Steaua Roșie își dorește foarte mult să ajungă în grupe. În ultima perioadă ei domină fotbalul din Serbia. Până acum au avut un traseu perfect în tururile preliminare. În primul tur au trecut de Spartaks cu scorul de 2-0 la general. În al doilea tur au depășit pe Sudava cu 5-0 la general pentru ca în turul al treilea să treacă de Trnava cu 3-2 la general după prelungiri. Suporterii Stelei Roșii au făcut o atmosferă extraordinară la antrenamentul de aseară al gazdelor, pentru a își încuraja favoriții. Foarte important pentru Steaua este faptul că nu lipsi nici un jucător. Ultima înfrângere a gazdelor în toate competițiile datează de la mijlocul lunii martie. Pariază pe ponturile pentru pariuri live și câștigă cu noi.

Red Bull Salzburg este cotată ca favorită dar o așteaptă o partidă foarte dificilă. Oaspeții alcătuiesc și ei o echipă foarte puternică. În turul al treilea preliminar al trecut de Skendija cu scorul de 4-0 la general. În primele patru etape ale campionatului din Austria au înregistrat doar victorii. Pentru echipa oaspete în această seară vor lipsi Gludbransen și Hwang Hee. Oaspeții au și ei o serie foarte lungă de partide în care au înregistrat doar victorii astfel că meciul de astăzi se anunță foarte echilibrat.

Pariuri live pentru Steaua Roșie vs Salzburg

Partenerul nostru Unibet ne oferă o serie de pariuri live foarte interesante pentru meciurl Steaua Roșie vs Salzburg. La o cotă de 1.50 putem miza că sârbii vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Un rezultat egal la pauză ne aduce o cotă de 1.70, care în opinia noastră are șanse mari de reușită.