Liga Campionilor playoff: PAOK – Benfica

Recomandarea noastră: x

PAOK vs Benfica Lisabona
PAOK Salonic - Benfica Lisabona
1
3.00
X
3.40
2
2.40

Liga Campionilor își stabilește ultimele șase echipe ce vor intra în hora celor mai puternice 32 de cluburi din Europa. 26 de locuri au fost deja completate cu echipele din cele mai puternice campionate. Spania propune patru nume consacrate (Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid și Valencia), Anglia vine cu patru echipe deja clasice pentru competiție (Manchester City, Manchester United, Liverpool și Tottenham), Germania aduce în scenă deopotrivă nume noi și nume consacrate (Hoffenheim, Schalke 04, Bayern Munich, Borussia Dortmund), iar Italia e ultima echipă (conform coeficienților) care înscrie direct patru echipe. Juventus, AS Roma, Napoli și Internationale Milano. Ponturi bune se pot furniza și pe țările ce trimit trei sau două echipe în faza grupelor. Vorbim de Franța (PSG, Lyon și Monaco) și de Rusia (Lokomotiv și CSKA Moscova). Celelalte echipe ce au acces direct în faza grupelor sunt Galatasaray, Porto, Shakhtar, Plzen și Brugge. Mai rămân șase locuri pentru care se bat printre altele PAOK și Benfica sau PSV și BATE Borisov. Ceea ce putem totuși observa este că pentru echipele din campionatele estice sau nu atât de dezvoltate este din ce în ce în ce mai greu să intre în Liga Campionilor. PAOK vs Benfica pleacă de la 1-1 și se va juca miercuri, 29 august 2018, de la ora 22 pe stadionul Toumba din Salonic. Echipa Beturi.ro merge pe un meci egal la finalul celor 90 de minute. Acest rezultat lasă deschisă portița calificării pentru ambele echipe.

Liga Campionilor ajunge și în Grecia

PAOK este foarte aproape de prima calificare din istoria clubului în grupele principale ale Champions League. Deși nu pleca cu prima șansă nici în disputa cu rușii de la Spartak din turul preliminar anterior și nici în dubla manșă cu giganții portughezi de la Benfica, echipa antrenată de românul Răzvan Lucescu a reușit să se descurce excelent până acum. I-a eliminat pe rușii de la Spartak Moscova după 0-0 și 3-2. Nici după acest succes neașteptat specialiștii nu dădeau prea multe șanse echipei din Grecia. PAOK și Benfica erau două echipe din două lumi diferite ale fotbalului, portughezii plecând clar cu prima șansă. Cu toate acestea, meciul de pee Estadio da Luz s-a încheiat nedecis 1 la 1. Portughezul Pizzi a deschis scorul pentru echipa din Lisabona, tranformând un penalty, în timp ce egipteanul Amr Warda a marcat pentru oaspeți. Grecia mai are o echipă impicată în aceste preliminarii de Liga Campionilor. AEK Atena este una dintre acele echipe pe care se pot plasa ponturi bune. Campioana Greciei pleacă clar cu prima șansă în partida cu echipa maghiară MOL Vidi (vechea denumire a clubului a fost Videoton FC), după ce s-a impus în deplasare în prima manșă cu 2 la 1. Revenind la echipa lui Răzvan Lucescu, putem remarca printre vedetele echipei pe englezo-nigerianul Chuba Akpom (atacant deținut de Arsenal), fundașul din Capul Verde Fernando Varela (fost la echipa românească FCSB), fundașul spaniol Jose Angel Crespo, dar și mijlocașul marocan Omar El Kaddouri. Recent la echipa din salonic a sosit sub formă de împrumut și fundașul român Alin Toșca (Betis Sevilla). Echipa Beturi.ro este convinsă că PAOK și Benfica vor oferi un spectacol agreabil miercuri la Salonic.

Ponturi bune la meciul dintre PAOK și Benfica

Este foarte greu să vorbim despre Benfica Lisabona altfel decât în termini laudativi. De asemenea, este la fel de greu să rezumi performanțele acestei echipe extraordinare la doar o propoziție. 36 de titluri de campioană a Portugaliei, 26 de Cupe ale Portugaliei, două Cupe ale Campionilor Europeni (fosta Ligă a Campionilor, 1961, 1962). Seria de patru titluri consecutive a Benficăi a fost întreruptă sezonul trecut de una dintre cele mai importante rivale a echipei de le Estadio da Luz. Este vorba de FC Porto, care s-a impus la o diferență de șapte puncte față de rivala din Capitala Portugaliei. Nici primul tur preliminary al Benficăi nu a fost unul foarte la îndemână. Lusitanii au avut de înfruntat puternica echipă turcă Fenerbahce. 1-0 și 1-1 au fost rezultartele strânse ale dublei manșe. Benfica nu prea își permite să rateze prezența în grupele competiției regină a Europei fotbalistice. Printre vedetele pe care le are la dispoziție antrenorul Rui Vitoria se numără atacantul elvețian Haris Seferovic, mijlocașul argentinian Facundo Salvio,  dar și mijlocașul portughez Pizzi, marcatorul unicului gol al Benficăi în turul de pe Estadio da Luz. Tot 1-1 s-a încheiat și derby-ul Lisabonei disputat în acest final de săptămână. Campionatul Portugaliei se află deja la a treia etapă. Clasamentul este condus de patru echipe ce au acumulat toate câte 7 puncte. Acestea sunt Boavista Porto, Benfica Lisabona, Sporting Lisabona și surpriza C.D. Feirense. Campionatul Portugaliei este o altă competiție internă pe care poți plasa pariuri online foarte inspirate. Trebuie doar msă accepți provocarea de a paria diversificat. Vei avea mereu la dispoziție un bilet al zilei și pentru acest turneu. Ești pregătit de spectacol?

În materie de opțiuni de pariere, Efortuna are câteva idei foarte buneâ pe care le poți pune în aplicare. Dacă X-ul în 90 de minute ți se pare riscant, poți să te poziționezi pe un market mai sigur. X la pauză sau la final este un pariu ce îți aduce o cotă de 1.65. Liga Campionilor poate fi o alegere profitabilă pentru pariurile tale. În PAOK Salonic vs Benfica Lisabona se pot întâmpla foarte lucruri neașteptate pe care le poți anticipa. O cotă de 1.85 pentru clasicul GG (ambele marchează) e o opțiune de luat în calcul. Poți paria și pe rerpiza cu cele mai multe goluri. Propunerea echipei noastre de specialist este că repriza a doua va fi cea în care vor curge mai multe goluri. Efortuna oferă pentru această posibilitate un curs final de de 2.16. Pornind de la aceste combinații poți construi bilete care să-ți aducă venituri generoase în contul tău. Biletul Zilei nu poate fi complet fără ultima propunere. Ce zici de minutul primului gol? Poți să-ți imaginezi jocul de la un capăt până la celălalt. Cum ar fi să plasezi acest prim gol în intervalul minutelor 1-27 pentru o generoasă cotă de 2.03. Opțiunile sunt nelimitate în pariurile online.