Liga Campionilor: Benfica vs PAOK

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Benfica - PAOK
1
1.44
X
4.40
2
8.00

Răzvan Lucescu va da în această seară examenul final pentru grupele UEFA Champions League. În această seară de la ora 22:00 Benfica vs PAOK se vor lupta pentru un loc în grupe. Miza este una uriașă atât de ordin financiar dar și pentru blazonul celor două echipe. Cele două formații s-au întâlnit și în 2014 în UEFA Europa League. Atunci ambele meciuri au fost câștigate de portughezi dar lucrurile s-au schimbat de atunci. Meciul de astăzi nu trebuie ratat iar pe Beturi.ro găsești cele mai bune ponturi pentru pariuri sportive.

Benfica pornește ca favorită atât în această seară dar și la calificare. Portughezii  trebuie să obțină victoria astăzi pentru a nu avea probleme la returul din Grecia. În turul al treilea preliminar gazdele partidei de astăzi au întâlnit un alt adversar foarte dificil. Au trecut cu scorul de 2-1 la general de turcii de la Fenerbahce. Începutul de sezon din Portugalia a fost perfect pentru Benfica. Ei au înregistrat două victorii din tot atâtea partide disputate. Pentru Benfica vor lipsi trei jucători destul de importanți în angrenajul echipei. Castillo, Ebuehi și Krovinovic sunt indisponibili pentru acest joc. Pe biletul zilei la pariuri sportive vom merge pe o victorie a celor de la Benfica.

PAOK trebuie să scoată un rezultat bun în această deplasare. Grecii au avut un traseu foarte bun în aceste preliminarii iar în meciurile din deplasare au jucat foarte bine. În turul al doilea au trecut de Basel cu scorul de 5-1 la general pentru ca în cel de-al treilea tur să treacă de Spartak Moscova cu scorul de 3-2 la general. Elevii lui Răzvan Lucescu au arătat o forță mare de revenire deoarece în meciul cu Spartak au revenit după ce au fost conduși cu 2-0 pe tabela de marcaj. Pe teren propriu PAOK va beneficia de sprijinul suporterilor care își încurajează echipa.

Ponturi pariuri sportive pentru Benfica vs PAOK

Pagina Beturi.ro ne aduce o serie de alte pronosticuri avantajoase pentru meciul din această seară dintre Benfica și PAOK. Chiar dacă vom miza pe victoria portughezilor cota de 1.70 pentru un gol al celor de la POAK pare foarte atrăgătoare. Grecii au jucat foarte bine în deplasare în aceste preliminarii. Putem miza pe faptul că primul gol îl va marca Benfica unde cota este de 1.38. Câștigă alături de noi.