Liga Campionilor: Ajax vs Dynamo Kiev

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Ajax - Dynamo Kiev
1
1.60
X
3.95
2
6.00

Capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions League va avea loc la Amsterdam. Acolo Ajax vs Dynamo Kiev se vor lupta în prima manșă a playoff-ului pentru grupele UEFA Champions League. Miza partidei și faptul că ambele echipe își doresc un rezultat pozitiv astăzi pot influența jocul celor două formații. Cele două adversare de astăzi nu s-au mai intâlnit de mult timp astfel că din meciurile directe nu putem trage o concluzie. Dubla aceasta se va disputa ep traseul non-campioanelor. Biletul zilei fotbal ne aduce cote foarte avantajoase pentru cele mai importante meciuri din această zi.

Ajax Amsterdam pornește ca favorită astăzi. Lăncierii sunt obligați să își treacă în cont un succes la o diferență cât mai mare. În traseul lor până în acest tur, cei de la Ajax au trecut de Sturm Graz cu scorul de 5-1 la general pentru ca în al treilea tur să treacă de Standard Liege cu scorul general de 5-2. În partidele de acasă din cele două tururi, Ajax a câștigat. După două etape disputate din Eredivisie, gazdele partidei de astăzi au obținut patru puncte. Veltman, Hassane și Dolberg vor lipsi din tabăra olandezilor. Biletul zilei fotbal ne aduce ponturi foarte interesante pentru acest meci.

Dynamo Kiev poate profita, în economia dublei manșe, de faptul că va disputa al doilea meci pe teren propriu. Ucrainienii au avut de trecut doar de Slavia Praga. Ei au trecut de cehi cu scorul de 3-1 la general.Un lucru care este foarte important pentru cei de la Dynamo Kiev este acela că nu au nici un jucător indisponibil. Acesta este un detaliu ce poate face diferența în economia jocului de astăzi.  În primele cinci etape ale primei divizii din Ucraina, Dynamo Kiev a oținut doar victorii. Pe lângă faptul că au un moral foarte bun ei se află și într-o formă de zile mari.

Alte ponturi pentru biletul zilei fotbal la meciul dintre  Ajax vs Dynamo Kiev

Pentru partida dintre Ajax vs Dynamo Kiev putem miza pe lângă o victorie a celor de la Ajax și pe numărul de goluri marcate. Cota de 2.00 oferită de Unibet pentru peste 2.5 goluri este una foarte atrăgătoare. O altă cotă mare în care avem mare încredere este aceea conform căreia Ajax se va califica. Pariază înțelept cu Beturi.ro.