Liga 2: Ripensia Timișoara vs U Cluj

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Ripensia Timișoara - U Cluj
1
3.85
X
3.50
2
1.77

Liga a 2-a din România cintinuă să ne ofere în continuare meciuri deosebit de interesante. Astăzi se vor înfrunta două formații cu o istorie foarte bogată fiind două dintre cele mai titrate echipe din țara noastră. Ripensia Timișoara vs U Cluj este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei zile. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp într-un meci direct. Biletul zilei fotbal ne va aduce un meci ce nu trebuie ratat astăzi.

Derby între Ripensia Timișoara vs U Cluj

Ripensia Timișoara nu are un sezon foarte bun. Gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziția a 14-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 12 puncte. În ultima perioadă par a fi într-o creștere de formă. În ultimele două etape au reușit să acumuleze patru puncte care au venit după meciuri contra unor formații superioare.Remiza cu Energeticianul de acm două runde a pus capăt unei serii de trei înfrângeri. În ultima etapă au învins pe Poli Timișoara cu scorul de 2-1 într-un derby al orașului Timișoara. Pe teren propriu Ripi are doar patru puncte în cele cinci meciuri. Echipa din Ciarda Roșie și-ar propune mai multe pentru acest sezon dar din păcate lipsa stabilității financiare își spune cuvântul. Pariază și câștigă cu biletul zilei fotbal.

U Cluj pornește cu prima șansă în acest meci. Șepcile roșii aveau ca obiectiv la începutul sezonului promovarea. Ei au reușit să acumuleze 23 de puncte și ocupă acum poziția a șasea a clasamentului. Oaspeții partidei de astăzi au a doua cea mai puternică ofensivă deoarece au reușit să marcheze de 26 de ori în acest sezon.Meciurile din deplasare au reprezentat o problem pentru clujeni. Ei au reușit să acumuleze doar patru puncte în ultimele două meciuri jucate departe de proprii fani.Din cinci meciuri în deplasare ei au suferit trei înfrângeri.

Întâlnirea dintre Ripensia Timișoara vs U Cluj este mai mult decât un meci. Chiar dacă nu evoluează unde le-ar fi locul ambele echipe au în spate o istorie bogată. La finalul celor 90 de minute vom miza pe o victorie a celor de la U Cluj. Acest pronostic ne aduce o cotă foarte avantajoasă de 1.70. Un alt pronostic pe care se merită să mizăm este cel conform căruia se vor marca mai puțin de 2,5 goluri deoarece ne aștptăm la un joc foarte echilibrat. Pariază și câștigă cu noi.