Liga 2: Petrolul vs Chindia

Recomandarea noastră: 1

Petrolul - Chindia
1
2.08
X
3.20
2
3.05

Lupta la promovare este din ce în ce mai aprigă. Chiar dacă astăzi se va încheia etapa a șasea și este doar început de sezon formațiile nu trebuie să piardă teren. Pe stadionul Ilie Oană, Petrolul vs Chindia vor încheia etapa cu numărul șase. Cele două formații s-au întâlnit într-un meci direct la începutul acestui an. Acel meci a fost câștigat de cei de la Chindia loturile celor două echipe s-au schimbat foarte mult. În acest moment cele două formații sunt vecine de clasament. Cele mai bune pariuri live le găsești doar la partenerii noștrii de pe site-ul Beturi.ro.

Luptă la promovare în Petrolul vs Chindia

Petrolul Ploiești pornește din postura de favorită în acest meci. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a opta a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze zece puncte. Elevii lui Leo Grozavu vin după un succes cu scorul de 3-0 în deplasare contra celor de la Energeticianul. Pentru ploiesteni a marcat Ghinga, Popescu și Cazacu. Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză. Cu un succes astăzi cei de la Petrolul vor ajunge pe podium. Petrolistii au doar două goluri primite în cele cinci etape disputate. Ei au cea mai bună defensivă a sezonului. În ultimele patru etape disputate ei au reușit să își treacă în cont trei victorii. La pariuri live poți câștiga doar dacă mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Chindia Târgoviște pornește cu a doua șansă în acest joc. Elevii lui Viorel Moldovan nu au nici ei un început de sezon foarte bun. Ei au reușit să acumuleze zece puncte și sunt pe poziția a 11-a a clasamentului. Oaspeții partidei de astăzi nu au reușit să își treacă în cont nici o victorie în ultimele două etape. Au remizat cu FC Argeș iar în ultima etapă au pierdut cu scorul de 2-0 în fața celor de la CS Mioveni. Oaspeții partidei de astăzi au început bine sezonul dar în ultimele etape au obținut rezultate foarte slabe. Jocul dintre Petrolul vs Chindia ne va aduce un câștig consistent. Trebuie sa pariezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Considerăm că va fi un meci foarte echilibrat dar în care Petrolul va avea inițiativa. Vom miza pe un rezultat în care se vor marca sub 2.5 goluri. O victorie a lupilor ne va dubla banii. Pariază în fiecare zi și câștigă pe pronosticurile oferite de echipa noastră.