Liga 2: Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Recomandarea noastră: 1

Liga 2, Petrolul Ploiești, UTA Arad
Petrolul Ploiești - UTA Arad
1
1.25
X
4.75
2
8.50

Mai este foarte puțin timp până când vor reveni meciurile din cele mai puternice campionate. Până atunci trebuie să ne îndreptăm atenția spre meciurile din ligile inferioare. Un meci care ne-a atras atenția va avea loc în România în Liga 2. Pe stadionul Ilie Oană Petrolul Ploiești vs UTA Arad anunță un meci foarte interesant. Înainte acest meci era un derby al fotbalului românesc dar acum și-a pierdut din strălucire. Chiar dacă cele două formații au obiective diferite pentru acest sezon, ne așteptăm la un meci foarte interesant în care ambele formații vor da totul pe teren. Pentru a avea profit pe termen lung adoptă o strategie pariuri cu care vei câștiga.

Lupta pentru promovare în Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Petrolul Ploiești pornește din postura de favorită în această seară. În ultima perioadă jocul lupilor nu a impresionat dar ei au obținut rezultate foarte bune. Au ajuns la o serie de cinci victorii în ultimele cinci partide disputate. Toate aceste victorii au fost obținute la un singur gol diferență. După aceste rezultate ploieștenii au ajuns pe poziția a doua a clasamentului fiind la un singur punct în spatele celor de la Chindia Târgoviște. Obiectivul gazdelor partidei de astăzi pentru acest sezon este promovarea și ei au ales să sacrifice spectacolul pentru a obține puncte. O bună strategie pariuri ne va duce spre profit.

UTA Arad nu se află într-o formă deloc bună. În partida din această seară ei vor porni cu șansa a doua. Și un rezultat de egalitate poate fi privit ca o victorie de aceștia deși va fi foarte greu să îl obțină. Arădenii sunt pe poziția a 10-a a clasamnetului după ce au obținut 23 de puncte după 10 etape. Ei vun după o serie de partide total nereușit deoarece au înregistrat trei înfrângeri în ultimele trei etape. În aceste meciuri ei au marcat un singur gol. Pentru elevii lui Ionuț Popa va fi foarte greu ca astăzi să obțină un reuzltat bun ținând cont și de forma în care se află.

Partida dintre Petrolul Ploiești vs UTA Arad se anunță a fi una foarte interesantă. Putem miza pe faptul că va marca o singură echipă. Ținând cont că în ofensiva arădenilor este o problem le va fi foarte dificil să marcheze astăzi. Pariază alături de noi și câștigă.