Liga 2: Petrolul Ploiești vs Mioveni

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Petrolul Ploiești - Mioveni
1
1.65
X
3.60
2
4.10

După meciurile echipelor naționale în marile campionate sunt câteva zile de pauză. În acest timp trebuie să ne îndreptăm atenția spre ligile inferioare. Un meci foarte interesant va avea loc astăzi în Liga a doua din România. Pe stadionul Ilie Oană, Petrolul Ploiești vs Mioveni ne vor oferi un joc foarte interesant în care singurul lucru care va conta sunt cele trei puncte puse în joc. Pentru a nu pierde contactul cu echipele din față ambele formații trebuie să își propună cele trei puncte astăzi. Cele mai bune cote pentru a paria le găsești doar pe site-ul nostru.

Luptă pentru trei puncte între Petrolul Ploiești vs Mioveni

Petrolul Ploiești era văzută la începutul sezonul una dintre favoritele la promovare. Totuși ei nu au avut un start de sezon așa cum își doreau. După 11 etape disputate ei au reușit să acumuleze doar 22 de puncte ocupând în acest moment poziția a șasea a clasamentului. Petrolul vine după o victorie foarte clară în fața celor de la Luceafărul Oradea cu scorul de 6-2. Conflictele dintre Leo Grozavu și jucători par a fi luat sfârșit. Petrolul trebuie să înceapă să leeg victoriile deoarece se anunță un sezon foarte dificil pentru ei. La partenerii noștri beneficiezi de cele mai bune cote zi de zi.

Mioveni pare a porni cu a doua șansă în acest joc. Oaseții partidei de astăzi sunt genul de echipă care pot încurca pe oricine în orice moment. Cei de la Mioveni ocupă în acest moment poziția a noua a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze doar 19 puncte. În ultima perioadă par a fi într-o formă destul de modestă. Au reușit să înregistreze un singur success în ultimele patru meciuri. În deplasare oaspeții de astăzi au două victorii și trei înfrângeri. Acest lucru ne arată că pot juca și foarte bine dar și foarte slab.

Partida dintre Petrolul Ploiești vs Mioveni ne va aduce și alte pariuri de pe urma cărora vom câștiga. Vom miza pe faptul că se vor marca peste 3,5 golur la o cotă de 1.70. Petrolul are o ofensivă foarte puternică li ne așteptăm la un festival de goluri din partea lor. Un alt pont de luat în calcul este cel conform căruia ambele echipe vor reuși să marcheze. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază și câștigă alături de noi.