Liga 2: Petrolul Ploiești vs Luceafărul Oradea

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Petrolul Ploiești - Luceafărul Oradea
1
1.25
X
4.80
2
8.00

În această zi meciurile de fotbal sunt destul de puține. Totuși seria pariurilor câștigătoare de pe site-ul nostru continuă. Petrolul Ploiești vs Luceafărul Oradea ne vor aduce o partidă deosebit de interesantă. Fluierul de start al acestei partide este de la ora 19:30. Acesta este primul duel direct dintre cele două echipe. Lupta la promovare este din ce în ce mai strânsă astfel că orice punct este foarte important. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești doar pe site-ul nostru.

Lupta la promovare în Petrolul Ploiești vs Luceafărul Oradea

Petrolul Ploiești este cotată ca mare favorită în această seară. Gazdele partidei de astăzi au ca obiectiv în acest sezon promovarea. Pentru acest lucru nu mai au voie sa facă nici un pas greșit. Elevii lui Leo Grozavu ocupă în acest moment poziția a cincea a clasamentului. Până în acest moment au reușit să acumuleze 19 puncte. Forma de moment a celor de la Petrolul este una destul de slabă. Au înregistrat două înfrângeri în ultimele trei etape. Ploiești are o echipă mult mai bună și în plus vor evolua și pe teren propriu unde vor beneficia de sprijinul propriilor suporteri. Câștigă cu ponturi pariuri sportive.

Luceafărul Oradea pornește cu a doua șansă în acest joc. Orădenii ocupă doar poziția a 15-a a clasamentului. În ultima perioadă par a fi genul de echipă care a uitat să câștige. Ei au obținut o singură victorie în ultimele cinci etape. Privind acest start de sezon ei se vor lupta pentru evitarea retrogradării. Totuși în ultima etapă au obținut o remiză contra celot de la Sportul Snagov cu scorul de 1-1. Forma foarte slabă a celor de la Oradea ne va aduce și alte pariuri câștigătoare. Totuși nu trebuie sa uităm faptul că mingea este rotundă și se poate întâmpla orice.

Partida dintre Petrolul Ploiești vs Luceafărul Oradea ne va aduce o serie de pariuri câștigătoare pe care trebuie să mizăm. La o cotă de 1.50 vom miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. În acest joc vom miza și pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să înscrie la o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi profit.