Liga 2: Petrolul Ploieşti vs Energeticianul

Într-o zi cu foarte puţine meciuri ne îndreptăm atenţia spre Liga a 2-a din România. Începând cu ora 19:30 avem programată o partidă deosebit de interesantă. Pe Ilie Oană, Petrolul Ploieşti va primi vizita celor de la Energeticianul. Pentru a rămâne în lupta la promovare cei de la Petrolul sunt obligaţi să se impună. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru Petrolul. În acest sezon Liga a doua din ţara noastră este una foarte echilibrată astfel că orice rezultat este posibil în fiecare meci. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Duel pentru puncte în Petrolul Ploieşti vs Energeticianul

Petrolul Ploieşti porneşte ca mare favorită în meciul de astăzi. Totuşi acest lucru nu înseamnă că va avea o partidă uşoară. Ploieştenii ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. Ei până în acest moment au acumulat 50 de puncte. Cu o victorie astăzi se vor apropia la doa 3 puncte de poziţia  a doua ce asigură promovarea directă. Pe teren propriu în acest sezon putem spune, că cei de la Petrolul merg foarte bine. În faţa suporterilor nu au suferit nici o înfrângere. În ultimele 5 runde disputate, gazdele partidei de astăzi au înregistrat trei victorii şi două rezultate de egalitate. Pariază zi de zi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal şi o să câştigi.

Energeticianul poate pune probleme oricărui adversar. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a 9-a a clasamentului cu 37 de puncte obţinute. Ei sunt fără obiectiv în acest sezon. În iarnă au pierdut foate mulţi jucători de bază astfel că era de aşteptat ca acum să nu se afle într-o formă foarte bună. În ultimele 6 meciuri disputate au înregistrat două înfrângeri şi 4 rezultate de egalitate. Putem spune că cei de la Energeticianul au uitat să câştige în ultima perioadă.

Petrolul Ploieşti vs Energeticianul este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Aşteptăm un meci foarte bun făcut de cei de la Petrolul. Pentru a îşi trece în cont victoria ei au o cotă de 1.23. Totuşi, pentru o cotă de 1.60 putem miza pe faptul că se vor impune la cel puţin 2 goluri diferenţă. Putem paria şi pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi o să câştigi alături de noi pe termen lung.