Liga 2: FC Argeș vs Energeticianul

Recomandarea noastră: 2

FC Argeș - Energeticianul
1
2.16
X
3.10
2
3.00

Lupta la promovare în Liga a doua continuă. Astăzi este programat un derby care poate încurca oricând calculele la promovare. FC Argeș vs Energeticianul se vor întâlni pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Ambele formații au un start de sezon foarte bun astfel că ne așteptăm la un meci foarte interesant. Acest joc va avea fluierul de start de la ora 19:30. Jocul de astăzi este prima întâlnire directă dintre cele două formații. Ponturi pariuri sportive ne vor aduce un câștig important cu meciul de astăzi.

Lupta la promovare în FC Argeș vs Energeticianul

FC Argeș este una dintre echipele ce emit pretenții la primele poziții ale clasamentului. Din păcate pentru ei, piteștenii, nu au pentru moment dreptul să promoveze. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a opta a clasamentului. După cele patru partide disputate ei au reușit să acumuleze opt puncte. Elevii lui Emil Săndoi nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon. Două victorii și două remize sunt rezultatele înregistrate de ei. În ultima etapă FC Argeș a obținut un egal foarte important în deplasare contra celor de la Chindia Târgoviște. Scorul acelei partide a fost 1-1 iar pentru piteșteni a înscris Vasile Buhăescu. Pe teren propriu Piteștiul a învins pe Balotești și Metaloglobus cu scorul de 2-0. Cele mai bune ponturi pariuri sportive ne vir aduce pentru astăzi o cotă de 3.00

Energeticianul este una dintre surprizele acestui sezon. Totuși dacă ne uităm la ce jucători au în lot nu mai este o surpriză asa de mare. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a șaptea a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze nouă puncte după trei victorii și o înfrângere în cele patru etape disputate. În singura deplasare a sezonului din Liga 2, Energeticianul a fost învinsă clar de CFR Cluj cu scorul de 3-0. În ultimul meci disputat în Liga a doua Energeticianul a învins pe Aerostar Bacău cu scorul de 4-3. Pentru oaspeți cel mai important jucator este Vlad Rusu.

Meciul dintre FC Argeș vs Energeticianul va avea ca pont o victorie a oaspeților. Credem că vor fi mult mai motivați și vor obține cele trei puncte. O altă cotă de 1.80 ne poate aduce câștig. Acestă cotă va merge pe un pronostic conform căreia ambele formații vor marca cel puțin un gol.