Liga 2: Farul Constanța vs U Cluj

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Farul Constanța - U Cluj
1
2.90
X
3.25
2
2.12

După victoria de ieri a celor de la Petrolul de ieri contra celor de la Oradea, ne așteptăm la meciuri foarte interesante în această etapă. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei este întâlnirea dintre Farul Constanța vs U Cluj. Acest joc va avea loc pe stadionul Farul din Constanța. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de peste 10 ani într-un meci direct. Ambele echipe sunt într-o formă destul de slabă astfel că în acest meci își propun cele trei puncte. La pariuri sportive poți să câștigi în fiecare zi.

Derby-ul zilei: Farul Constanța vs U Cluj

Farul Constanța nu traversează o formă foarte bună. Echipa de la malul mării a reușit o singură victorie în ultimele cinci partide. În celelalte patru partide au înregistrat înfrângeri. Marinarii pot avea un moral foarte bun pentru astăzi, deoarece pentru meciul de astăzi se vor întoarce pe propriul stadion, cel din Constanța. Înaintea partidei de astăzi cei de la Farul ocupă poziția a 14-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 9 puncte. Problemele constanțenilor în acest sezon sunt în defensivă. Ei au a treia cea mai slabă defensivă a campionatului primind 23 de goluri. Astfel ne așteptăm la destul de multe goluri și astăzi. Pentru acest meci la pariuri sportive vom miza pe o cotă foarte avantajoasă.

U Cluj pornește ca favorită astăzi chiar dacă la casele de pariuri nu se vede acest lucru. Clujenii ocupă poziția a 8-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până acum 17 puncte. Referitor la forma de moment, nici ei nu se află într-o formă foarte bună. Au înregistrat o singură victorie în ultimele patru partide. În ultimele două partide au înregistrat două rezultate de egalitate. Înainte sezonului șepcile roșii erau favorite la promovare dar acum ei trebuie să înceapă să acumuleze puncte.

Pentru acest meci vom alege mai multe piețe de pariuri. Vom miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Această cotă este una destul de plauzibilă după opinia noastră. Un alt pont ce ne va aduce profit este cel conform căruia vor marca ambele echipe. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.60. Cu site-ul Beturi.ro câștigi în fiecare zi cu cotele oferite de echipa noastră.