Liga 2: Academica Clinceni vs U Cluj

Liga 2 din România este o competiţie extrem de interesantă cu cât ne aşteptăm de finalul competiţiei. În aceste zile se desfăşoară meciuri foarte importante în privinţa promovării mult dorite de toate echipele. Mai sunt de disputat 4 etape dar încă nu este nimic hotărât. În această seară începând de la ora 18:00 avem programată o partidă cât o promovare. Academica Clinceni vs U Cluj este un meci între echipele clasate pe locurile 2 şi 3. Chiar dacă sunt despărţite de 5 puncte acest meci poate fi decisiv în privinţa promovării pentru formaţia ce va obţine victoria. Cele mai bune ponturi pariuri online sunt pe Beturi.ro.

Lupta la promovare între Academica Clinceni vs U Cluj

Academica Clinceni este surpriza plăcută a acestui sezon din Liga 2. Gazdele partidei de astăzi au reuşit să acumuleze până în acest moment 77 de puncte şi sunt pe locul al doilea. Până acum câteva etape multă lume îi vedea ca şi promovaţi. Acum au emoţii în privinţa promovării datorită faptului că au acumulat doar 4 puncte în ultimele 3 runde. Defensiva este punctul lor forte deoarece au au primit doar 21 de goluri în cele 34 de etape disputate. Pentru cei de la Academica poate fi bun şi un rezultat de egalitate în condiţiile în care ar păstra diferenţa faţă de U Cluj. Ponturi pariuri online găşeşti pe Beturi.ro.

U Cluj era favorită la promovare înaintea sezonului şi acum este obligată să îşi treacă în cont cele trei puncte pentru a rămâne în lupta pentru promovare. În cazul unei înfrângeri clujenii pot avea emoţii şi pentru locul de baraj. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a treia a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 72 de puncte. Ei au cea mai puternică ofensivă a acestui sezon deoarece au reuşit să înscrie de 80 de ori. Academica Clinceni vs U Cluj este un meci de totul sau nimic pentru ambele formaţii. În acest meci vom paria pe o victorie a celor de la U Cluj, care pentru un succes au o cotă de 2.00. Credem că va fi un meci destul de închis în care se vor marca puţine goluri. Astfel la o cotă de 1.70 putem miza pe faptul că se vor înscrie sub 2,5 goluri. Dacă vei ţine în fiecare zi cont de pariurile propuse de echipa noastră pe termen lung vei avea profit.