Liga 1:CFR Cluj vs FCSB

Totul pentru titlu e deviza celor 2 adversare în partida de astăzi. Meciul dintre CFR Cluj vs FCSB poate pune capăt sezonului sau poate arunca în aer lupta la titlu pentru acest final de sezon. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 21:00 şi se va disputa în Gruia. În clasamentul din play-off-ul Ligii 1 cele două formaţii sunt despărţite de 3 puncte. Forma bună a celor 2 formaţii ne va asigura spectacolul în această seară. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Meci ca o finală CFR Cluj vs FCSB

CFR Cluj porneşte ca favorită în cursa pentru titlu ţinând cont că au avantajul de 3 puncte. Elevii lui Dan Petrescu au acumulat 37 de puncte. În acest play-off au acumulat 3 victorii şi un rezultat de egalitate. În cele 4 partide au arătat o defensivă foarte bună deoarece au primit un singur gol. O absenţă foarte importantă pentru gazdele partidei de astăzi este cea a lui George Ţucudean. Acesta va lipsi tot sezonul. Ţinând cont că e cel mia bun marcator al campionatului absenţa lui va conta. Cu un sucess în această seară cei de la CFR Cluj vor fi aproape campioni. Ponturi pariuri sportive câştigătoare sunt doar la noi.

FCSB este obligată să se impună în acest meci. Roş-albaştrii dacă nu vor învinge vor ieşi din lupta pentru titlu. Oaspeţii partidei de astăzi au câştigat ultimele 3 meciuri din play-off. În aceste meciuri ei au arătat că sunt în creştere de formă de la meci la meci. Cu 34 de puncte FCSB este pe poziţia a doua a clasamentului. Mihai Teja nu se va putea baza în partida din această seară pe Pintilii care este o absenţă foarte importantă în angrenajul echpei.

CFR Cluj vs FCSB se anunţă a fi o partidă foarte interesantă. Faptul că FCSB va aborda meciul la victorie va face acest joc şi spectaculos. Credem că roş-albaştrii se vor arunca în atac încă din primul minut. Vom miza pe o surpriză şi mergem pe victoria celor de la FCSB. Acest pariu vine cu o cotă de 2.85. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se vor arăta multe cartonaşe galbene. L ao cotă de 1.80 vom paria că se arată peste 6,5 cartonaşe galbene. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să realizezi profit.