Liga 1: Viitorul vs Hermannstadt

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Viitorul - Hermannstadt
1
1.55
X
3.80
2
6.10

Runda cu numărul opt se apropie de final. Partida care va încheia acestă etapă se va disputa între Viitorul vs Hermannstadt. Jocul de la Ovidiu va avea lovitura de start de la ora 21:00. Acesta este primul meci direct dintre cele două formații astfel ca nu ne putem face o primă părere după meciurile directe. La prima vedere pare a fi un meci dezechilibrat dar noi credem că și Hermannstadt are șansa ei în acest joc. Cele mai bune ponturi pariuri le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Spectacol în Viitorul vs Hermannstadt

Chiar dacă Viitorul este o echipă de puști, ei au o experiență destul de mare la nivelul primei ligi. Viitorul a arătat o formă inconstantă în acest sezon. Poate ca Gheorghe Hagi a pus lucrurile la punct în acestă pauză competițională. Echipa de la malul mării a obținut până acum 10 puncte. Gazdele partidei de astăzi au reușit să marcheze de opt ori dar au primit tot atâtea goluri. Dragus, care a marcat de două ori în acest sezon este principala gură de tun a gazdelor. Ponturi pariuri ne vor aduce o cotă foarte avantajoasă.

Hermannstadt se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în acest meci. Sibienii au avut un început de sezon destul de bun, dar apoi jocul lor nu a mai produs aceleași rezultate. În ultimele patru runde, oaspeții partidei de astăzi au obținut doar o victorie. În celelalte trei jocuri au suferit înfrângeri. Nu trebuie să uităm faptul că Hermannstadt vine din postura de echipă nou-promovată. Ne așteptăm ca Alex Pelici să abordeze o tactică ofensivă. În acest sezon cei de la Sibiu se vor afla în lupta pentru evitarea retrogradării astfel că orice punct este foarte important. Meciul dintre Viitorul vs Hermannstadt se anunță a fi unul foarte interesant. Viitorul are o cotă de 1.55 pentru a își trece în cont cele trei puncte în acestă seară. Ținând cont că până acum ambele echipe au ales să joace ofensiv putem miza pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri. Acest pronostic depinde de momentul în care se va marca primul gol. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.