Liga 1: Viitorul vs FCSB

Recomandarea noastră: x

Viitorul - FCSB
1
2,70
X
3,15
2
2,60

Liga 1 continuă. Etapele se succed cu repeziciune iar meciurile sunt din ce în ce mai interesante. Astăzi la Ovidiu vom asista la cel mai interesant joc al acestei etape. Viitorul vs FCSB se vor duela în derby-ul etapei cu numărul șase. Ne așteptăm la un duel foarte echilibrat între două dintre cele mai bune echipe din România. Sunt șanse foarte mari ca acest meci să se repete și în play-off. Cele două adversare de astăzi au fost reprezentantele Ligii 1 în competițiile europene. Ultimele două meciuri directe au fost foarte spectaculoase deoarece s-au marcat peste 2.5 goluri, lucru la care sperăm să asistăm și astăzi. Casele de pariuri sportive online de pe site-ul Beturi.ro ne oferă cele mai bune cote pentru acest meci.

 

Viitorul vs FCSB analiză:

 

Viitorul pare a fi într-o revenire de formă. După eliminarea din cupele europene jocul elevilor lui Gheorghe Hagi arată din ce în ce mai bine. Gazdele partidei de astăzi au reușit să înregistreze două victorii în ultimele trei etape ale Ligii 1. Cu șapte puncte acumulate în cele cinci etape disputate, Viitorul se clasează pe poziția a șasea a clasamentului. Atacantul gazdelor Denis Dragus traversează o formă de zile mari. El reprezintă principala gură de tun a celor de la Viitorul. Acest meci ne va aduce o cotă de 3.15 la pariuri sportive online.

FCSB este concentrată mai mult pe meciul cu Rapid Viena de joi decât oe acest joc. Pentru roș-albaștri acest meci vine cum nu se poate mai prost. Este sigur că Nicolae Dică va alege să odihnească o serie de jucători pentru meciul de joi. Înfrângerea din UEFA Europa League a pus capăt unei serii de trei victorii ale oaspeților partidei de astăzi. FCSB este pe poziția a doua a clasamentului în acest moment. Ei au reușit să acumuleze zece puncte. Cu 12 goluri marcate elevii lui Nicolae Dică au cea mai bună ofensivă a campionatului.

Pronosticul pentru meciul dintre Viitorul vs FCSB va merge pe un rezultat de egalitate. Cota pentru acest pont ne va tripla suma pariată. Un alt pont în care noi avem mare încredere este acela conform căruia ambele echipe vor marca. Cota de 1.70 are mari șanse de reușită deoarece ambele formații au ofensive foarte puternice care pot face diferența în orice moment. Pariază alături de noi iar pe termen lung o să realizezi un profit consistent.