Liga 1: Viitorul vs FCSB

Victoria de aseară a celor de la CFR Cluj a pus presiune pe FCSB. Astăzi bucureştenii trebuie să se impună şi să obţină cele trei puncte în duelul ce Viitorul. Viitorul vs FCSB va avea lovitura de start de la ora 21:00. Ne aşteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. FCSB este obligată să obţină cele trei puncte în timp ce Viitorul este o echipă în creştere de la meci la meci. Meciul tur din play-off dintre cele două formaţii afost câştigat de Viitorul care s-a impus pe Arena Naţională cu scorul de 2-1. Celelalte două întâlniri din acest sezon au fost câştigate de FCSB. Cele mai bune pariuri sportive sunt doar pe Beturi.ro.

Totul pentru puncte în Viitorul vs FCSB

Viitorul este fără presiune în acest final de sezon din Liga 1 şi deaccea poate pune probleme oricărui adversar. Gazdele partidei de astăzi trec printr-o formă foarte bună. Ei au reuşit să obţină trei victorii în ultimele trei partide disputate. Elevii lui Gică Hagi au învins de două ori pe Craiova, în Cupa României şi Liga 1 dar şi pe Astra Giurgiu. Tinereţea şi lipsa presiunii pentru cei de al Viitorul îi poate face pe puştii lui Hagi să îşi treacă în cont un nou rezultat important astăzi. Câştigă alături de noi la pariuri sportive.

FCSB este obligată să câştige astăzi. Orice rezultat în afara victoriei înseamnă pentru FCSB ieşirea din lupta la titlu ceea ce ar fi o mare dezamăgire. În ultima etapă oaspeţii partidei de astăzi au remizat cu scorul de 0-0 pe teremnul celor de la CFR Cluj. Acel meci a pus capăt unei serii de 3 victorii ale celor de la FCSB în Liga 1. Ne aşteptăm ca roş-albaştrii să fie foarte motivaţi îna  obţine cele trei puncte în partida din această seară.

Viitorul vs FCSB este un meci foarte important pentru ambele echipe. Cota de 1.73 pentru un succes al celor de la FCSB pare a fi o cotă destul de avantajoasă. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia ambele echipe vor reuşi să marcheze. GG la o cotă de 1.80 trebuie adăugat pe biletul zilei pentru a beneficia de un câştig mai mare. Aşa cum ne-am obişnuit la meciurile din Liga 1 putem paria pe numărul de cartonaşe galbene. Peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 ne poate aduce oricând un profit consistent. Pariază alături de noi zi de zi.