Liga 1: Viitorul vs FC Botoşani

Finala pentru play-off va avea loc al Ovidiu între două formaţii ce au ca obiectiv prezenţa între primele şase echipe. Viitorul va primi vizita celor de la FC Botoşani într-o partidă cu o miză foarte mare. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 17:00 şi se va diputa în paralel cu meciul dintre Hermannstadt vs Poli Iaşi. Despre Viitorul vs FC Botoşani nu putem vorbi despre o favorită deoarece acest meci este ca o finală. Trebuue să notăm şi faptul că un rezultat de egalitate nu va ajuta pe nimeni în cazul unei victorii a celor de la Poli Iaşi. Adoptă strategii pariuri de pe site-ul Beturi.ro şi o să reuşeşti să câştigi la pariuri.

Finală pentru play-off Viitorul vs FC Botoşani

Viitorul este obligată să câştige pentru a ajunge în play-off. Situaţia nu arată deloc bine pentru elevii lui Gheorghe Hagi deoarece în acest an în Liga 1 nu au reuşit să marcheze nici un gol. Singurele rezultate pozitive ale lor sunt două rezultate de 0-0. Totuşi speranţele celor de la Viitorul au renăscut odată cu victoria din Cupa României contra celor de la Hermannstadt cu scorul de 3-2. Ne aşteptăm la un meci în care cei de la Viitorul să dea totul pentru victorie deoarece prezenţa în play-off este foarte importantă. Cele mai bune strategii pariuri sunt pe Beturi.ro.

FC Botoşani trebuie să se impună şi ea pentru a ajaunge în play-off. Cu un rezultat de egalitate moldovenii s-ar putea califica în condiţiile în care Poli Iaşi nu câştigă cu Hermannstadt, ceea ce este foarte puţin probabil. Oaspeţii partidei de astăzi sunt una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. În acest an au înregistrat trei victorii şi un rezultat de egalitate. După cum îl ştim pe Ciubotariu este aproape sigur că va aborda acest meci la victorie.

Viitorul vs FC Botoşani este un meci foarte important pentru ambele echipe. O să ne ferim să jucăm un rezultat final deoarece partida este deschisă oricărui rezultat. Anticipăm că ambele echipe vor juca foarte deschis şi astfel vor avea multe faze de poartă din care vor rezulta multe cornere. Peste 9,5 cornere în meci la o cotă de 1.80 considerăm că este una foarte avantajoasă. Un alt pariu de luat în calcul este faptul că se vor arăta multe cartonaşe galbene. Peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 nu trebuie ratat.