Liga 1: Viitorul vs Dinamo

Primul mare derby al noului sezon din Liga 1 va avea loc în această seară. La Ovidiu, Viitorul vs Dinamo se luptă pentru a face o impresie bună în debutul noului sezon. Cele două adversare sunt destul de schimbate faţă de sezonul trecut, mai ales cei de la Dinamo. Fluierul de start al acestui meci este programat la ora 21:00. Ne aşteptăm la un meci foarte deschis cu multe goluri deoarece ambii tehnicieni sunt adepţi ai unui fotbal bazat pe ofensivă. Joacă şi câştigă alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Spectacol în Viitorul vs Dinamo        

Viitorul a început cu dreptul noul sezon după ce a reuşit să câştige Super Cupa României. Ei au reuşit să îi învingă pe cei de la CFR Cluj cu scorul de 1-0 şi astfel au obşinut primul trofeu al sezonului. În această Gheorghe Hagi a făcut unele modificări asupra lotului de jucători. De la echipă au plecat Tudor Băluţă la Brighton şi Ianis Hagi la Genk., dar şi Vână la FCSB. Chiar şi aşa, Viitorul rămâne o echipă de top a Ligii 1 care poate în orice moment să se afle în lupta la titlu. Ofensiva elevilor lui Hagi este una foarte puternică astfel că ne aşteptăm la goluri din partea lor. Cu ponturi pariuri fotbal poţi beneficia de o cotă de 2.07.

Dinamo este o echipă aproape nouă din toate punctele de vedere. Pe banca tehnică a câinilor, Mircea Rednic a fost înlocuit cu Eugen Neagoe. La clubul Dinamo au fost în această vară chiar şi proteste ale suporterilor cu privire la demiterea lui Rednic, astfel că suporterii nu vor avea răbdare cu trupa dinamovistă. Au fost aduşi foarte mulţi jucători ca Straton, Mrzljak, Bejan sau Sin. În startul de sezon Dinamo va avea un program foarte dificil, aşa că startul de sezon trebuie să fie unul bun. Dan Nistor nu va putea fi folosit în jocul din această seară.

Viitorul vs Dinamo este un meci ce nu trebuie ratat în acest start de sezon. Echipa Beturi.ro va merge pe o victorie a gazdelor de la Viitorul, ţinând cont că se află şi într-o formă foarte bună. Cota de care vom beneficia pentru acest pont este de 2.07. Ţinând cont că este un derby ne aşteptăm şi la multe cartonaşi galbene. Peste 5,5 cartonaşe galbene ne vor aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să câştigi cu ponturi pariuri fotbal.