Liga 1: Viitorul vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viitorul - Astra Giurgiu
1
2,18
X
3,20
2
3,30

Runda a zecea a Ligii 1 se anunță a fi una foarte spectaculoasă. Începând cu ora 18:00 vom asista la un meci foarte interesant ce nu trebuie ratat. Viitorul vs Astra Giurgiu se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Ambele formații se luptă la primele poziții astfel că putem spune că este un derby. Două din ultimele trei întâlniri directe dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate. Acest lucru ne arată faptul că ne așteptăm la un joc echilibrat. Pariuri bune găsești doar pe site-ul Beturi.ro în fiecare zi.

Echilibru între Viitorul vs Astra Giurgiu

Viitorul este la un singur punct de locurile de play-off. În cele nouă etape disputate elevii lui Gheorghe Hagi au obținut patru victorii, un rezultat de egalitate și au suferit patru înfrângeri. Gazdele partidei de astăzi au pierdut în ultima etapă disputată contra celor de la CSU Craiova cu scorul de 2-0. Totuși putem spune că și-au refăcut moralul în partida din Cupa României. Ei s-au calificat în optimile de finală contra celor de la Concordia Chiajna. Ei au câștigat cu scorul de 3-0. Viitorul a acumulat 13 puncte și ocupă poziția a opta a clasamentului. Doar cu ponturi bune poți să câștigi la pariuri.

Astra Giurgiu are un start de sezon foarte bun. Ei sunt până acum surpriza plăcută a acestui sezon. Astra este singura echipă din Liga 1 care nu a suferit nici o înfrângere. Bilanțul giurgiuvenilor este de patru victorii și cinci rezultate de egalitate. Cu 17 puncte, gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului. În acest sezon Astra are o defensivă foarte bună. În cele nouă etape disputate au reușit să primească doar patru goluri. La mijlocul acestei săptămâni elevii lui Gheorghe Mulțescu au învins pe Luceafărul Oradea și astfel s-au în optimile de finală ale Cupei României.

Liga 1 continuă cu noi partide foarte interesante. Unul dintre aceste meciuri este partida dintre Viitorul vs Astra Giurgiu. La finalul celor 90 de minute vom merge pe o victorie a celor de la Astra. La o cotă de 1.80 putem miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Pariază pe acest meci și câștigă doar alături de echipa noastră.