Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe vs Viitorul

Meciul văzut ca o finală pentru play-off va avea loc astăzi la Sfântu Gheorghe. Echipa locală,Sepsi va primi vizita celor de laViitorul într-un meci ce poate fi decisiv. Sepsi va avea de partea ei un stadion plin ce o va încuraja, dar și un adversar care este total ieșit din formă. Pentru gazde un succes ar fi sinonim cu accederea în play-off dar nu putem spune nici că un egali-ar nemulțumi. În schimb, elevii lui Gheorghe Hagi au doar șansa victoriei în partida din această seară. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt zi de zi pe Beturi.ro.

A fi sau a nu fi în play-off Sepsi Sfântu Gheorghe vs Viitorul

Sepsi Sfântu Gheorghe a început foarte prost anul. În primele două etape a suferit două înfrângeri contra celor de la Voluntari, cu scorul de 4-2. Apoi a urmat înfrângerea contra celor de la Dinamo cu scorul de 1-0. Când au început săîși facă griji pentru play-off a veit victoria contra celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0. Astfel au ajuns să ocupe poziția a 5-a a clasamentului cu 36 de puncte acumulate. Sepsi are n avans de 2 pucte față de adversara de astăzi așa că s-ar putea mulțumi și cu u rezultat de egaliate în partida din această seară. Pariază și câștigă cu pronosticuri fotbal depe Beturi.ro.

Viitorul merge din ce în ce mai pronst în acest sezon. Elevii lui Gheorghe Hagi  se pare că au uitat să câștige dar să și marcheze. În ultimele 7 meciuri din Liga 1 nu au obținut nici un succes. În urma acestei forme foarte slabe au ajuns pe poziția a 7-a a clasamentului cu 37 de puncte. Mai mult, în ultimele 6 meciuri din Liga 1 cei de laViitorul nici nu au reușit să înscrie vreun gol. În urma acestei forme, oaspeții partidei de astăzi nu mai pot emite pretenții la play-off.

Sepsi Sfântu Gheorghe este un meci dicisiv pentru play-off. Ambele echipe vor aborda partida la victorie. Pauză sau fial X ne va aduce o cotă de 1.60, care în opinia noastră este una foarte atractivă deoarece se duelează două formații foarte echilibrate.  Miza acestei partide este una foarte mare și astfel că ne așteptăm la un meci destul de dur. Peste 5,5 cartonașe galbene ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază zi de zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi profit.