Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe vs CSU Craiova

A doua etapă din play-off-ul Ligii 1 va debuta în această seară. Sepsi va primi vizita celor de la CSU Craiova. Ambele echipe au nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Cele două formaţii s-au întâlnit până acum de 2 ori în campionat. Un meci s-a terminat la egalitate în timp ce Sepsi a câştigat una dintre partide. Ţinând cont că acest meci se va disputa în play-off lupta pentru puncte va fi una mult mai încrâncenată. Cu o victorie astăzi, CSU Craiova se poate apropia la un singur punct de CFR Cluj, ceea ce ar însemna un final de sezon mult mai echilibrat. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Derby-ul zilei în Liga 1 Sepsi Sfântu Gheorghe vs CSU Craiova

Sepsi este surpriza din play-off. La începutul sezonului foarte puţină lume le dădea şanse pentru prezenţa între primele 6 formaţii. În acest moment Sepsi ocupă ultima poziţie, a 6-a. Ei au doar 19 puncte în clasament. Forma de moment a lor este una foarte modestă. În ultimele trei meciuri disputate în toate comeptiţiile au suferit trei înfrângeri. Toate au fost în faţa celor de la CFR Cluj. Două în campionat şi una în Cupa României. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal ne aduc zi de zi profit.

CSU Craiova este văzută de toată lumea ca favorită dar trebuie să facă un meci foarte bun şi să fie foarte atentă. Oltenii sunt pe poziţia a doua a clasamentului cu 26 de puncte, dar cu un succes pot veni la un singur punct de CFR Cluj. În prima etapă a play-off-ului au învin pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0. CSU Craiova nu se descurcă foarte bine în meciurile disputate în deplasare aşa că în această seară trebuie să fie foarte atentă. Sepsi Sfântu Gheorghe vs CSU Craiova este un meci foarte interesant ce nu trebuie ratat. O înfrângere în acest meci ar complica foarte mult situaţia ambelor echipe. Trebuie să notăm şi faptul că un rezultat de egalitate nu ar prea ajuta pe nimeni. La o cotă de 2.30 vom paria pe victoria celor de la CSU Craiova. Se anunţă un meci foarte strâns astfel că vom paria şi pe numărul de cartonaşe galbene ce va fi arătat în meci. Peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 credem că are şanse foarte mară de a fi un pariu câştigător. Pariază alături de echipa noastră.