Liga 1: Poli Iași vs Viitorul

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Poli Iași - Viitorul
1
2.90
X
3.00
2
2.55

O nouă etapă din Liga 1 va debuta cu un meci deosebit de interesant. În această seară, în Moldova, Poli Iași vs Viitorul ne vor oferi un meci ce ne va ține aproape de micul ecran. Acets meci contează foarte mult în lupta pentru play-off în Liga 1. Ultimele rezultate directe dintre cele două formații au fost foarte interesante. Cei de la Viitorul au reușit să câștige ultimele cinci partide directe. Într-un astfel de meci avantajul moral contează foarte mult. În clasament cele două formații sunt despărțite de doar două puncte astfel că ne așteptăm la un joc foarte echilibrat. Cele mai bune pariuri sportive le găsești dor pe site-ul Beturi.ro.

Derby între Poli Iași vs Viitorul

Poli Iași vine după o înfrângere în minutele de prelungire contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Moldovenii au pierdut atunci cu scorul de 1-0. Până acum elevii lui Flavius Stoican au reușit să acumuleze 14 puncte cu care ocupă poziția a opta a clasamentului. În ultimele patru etape au acumulat trei victorii și înfrângerea din ultima partidă. Astăzi gazdele, nu își mai permit o înfrângere deoarece atunci s-ar distanța de pozițiile de play-off, obiectivul echipei. La pariuri sportive vom merge pe o cotă de 2.90.

Viitorul  este favorită după cotele oferite de casele de pariuri. Puștii lui Gheorghe Hagi au acumulat până acum 16 puncte cu care ocupă poziția a 16-a a clasamentului. Ei au un golaveraj de 10 goluri marcate și tot atâtea primite. În ultima etapă oaspeții partidei de astăzi au trecut de Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 după un gol marcat spre finalul partidei. Totuși în deplasare le este puțin mai greu celor de la Viitorul să își treacă în cont puncte. În patru meciuri în deplasare ei au un singur succes în acest sezon. .

Întâlnirea dintre Poli Iași vs Viitorul ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Ne așteptăm la un joc foarte echilibrat astfel că vom miza pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să marcheze. Un alt pont pe care noi o să pariem este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază și câștigă alături de noi la fiecare meci din Liga 1 și nu numai.