Liga 1: Poli Iași vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

Liga 1, Poli Iași, FCSB
Poli Iași - FCSB
1
4.25
X
3.45
2
1.84

Liga 1 revine. Așa cum era de așteptat fiecare meci din campionatul României este din ce în ce mai important. Astăzi avem programate trei partide din Liga 1 dar noi vom oferi un pont pentru cel mai important dintre ele. Este vorba despre întâlnirea dintre Poli Iași vs FCSB. Acest meci are o importanță foarte mare atât pentru Poli Iași privind un loc în play-off dar și pentru FCSB privind titlul. Cele două formații sunt despărțite de un număr destul de mare de puncte dar ținând cont de condițiile meteo în care se dispută meciul acestea pot fi anulate. Strategie câștig pentru pariuri sportive găsești doar pe site-ul Beturi.ro

Vremea revanșei Poli Iași vs FCSB

Poli Iași speră să încurce încă o dată pe FCSB. Nu trebuie să uităm că datorită înfrângerii din play-off din sezonul trecut de pe acest stadion, FCSB a pierdut titlul de campioană. Pentru a prinde un loc în play-off și în acest sezon elevii lui Flavius Stoican nu au voie să facă nici un pas greșit. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze 17 puncte în acest sezon. În ultima etapă au învins pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-1 după ce au fost conduși și au avut inferioritate numerică. În ultimele trei meciuri disputate acasă de cei de la Iași au suferit înfrângeri ceea ce ne arată că acasă nu joacă deloc bine. Strategie câștig ne face să avem profit pe termen lung.

FCSB trebuie să învingă astăzi pentru a păstra distanța față de CFR Cluj. După victoria în fața Chiajnei cei de la CFR s-au distanțat la 5 puncte în fruntea clasamnetului. Nicolae Dică are în continuare probleme în defensivă și la mijlocul terenului, acolo unde foarte mulți jucători sunt indisponibili. În deplasare cei de la FCSB au o singură victorie în ultimele trei etape disputate ceea ce ne demonstrează că nu joacă deloc bine în deplasare.

Meciul dintre Poli Iași vs FCSB poate fi influențat și de temperaturile destul de scăzute ce se anunță pentru ora partidei. Nu trebuie să uităm că la Iasi a nins în urmă cu câteva zile dar sperăm ca terenul să arate bine. Vom paria la o cotă de 1.80 că se vor arăta peste 6,5 cartonașe galbene. La finalul celor 90 de minute vom paria că se va impune FCSB. Toate cotele oferite de noi sunt de la partenerii de pe site-ul Beturi.ro. Pariază cu noi.