Liga 1: Poli Iași vs Dinamo

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Poli Iași - Dinamo
1
2.55
X
3.30
2
2.65

După o săptămână cu meciuri europene trebuie să ne îndreptăm atenția și spre Liga 1. Astăzi se vor juca primele meciuri ale rundei cu numărul nouă. Așa cum era de așteptat meciul serii se anunță a fi un meci foarte echilibrat. Poli Iași vs Dinamo va avea fluierul de start de la ora 21:00. Jocul acesta se va disputa pe stadionul din Copou. Ținând cont de ultimele meciuri directe dintre cele două formații ne așteptăm la un joc cu multe goluri. În ultimele patru meciuri directe s-au marcat peste 2.5 goluri. Mai mult, în aceste meciuri au marcat ambele formații. La pariuri online poți să câștigi la fiecare secundă.

Dăruire în Poli Iași vs Dinamo

După ultima perioadă putem spune că Poli Iași este favorită la victorie în acest meci. După un început de sezon destul de slab, moldovenii par a fi într-o creștere de formă. În ultimele patru etape disputate elevii lui Flaviu Stoican și-au trecut în cont trei victorii. Mai mult, în ultimele două meciuri au reușit să înscrie de câte trei ori. După ce au reușit să acumuleze 11 puncte ei ocupă poziția a noua a clasamentului înainte de startul etapei. Ținând cont că vor evolua pe teren propriu ne așteptăm ca gazdele să fie motivați și să încerce să obțină voctoria. La pariuri online acest meci ne aduce o cotă de 2.55.

Dinamo merge din ce în ce mai slab în acest sezon. Câinii au o defensivă de care nu pot fi deloc mândri. Oaspeții partidei de astăzi ocupă în acest moment poziția a zecea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 10 puncte. În ultima perioadă sunt în criză. Cei de la Dinamo au înregistrat trei înfrângeri în ultimele patru etape disputate. În această perioadă cei de la Dinamo au pierdut contra celor de la CFR Cluj, CSU Craiova și Astra Giurgiu. Pentru Florin Bratu pot fi probleme dacă nu vor reuși să obțină un rezultat pozitiv astăzi. Pariază și câștigă cu pronosticurile noastre pentru meciul dintre Poli Iași vs Dinamo. Vom miza pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri, un pronostic în care avem mare încredere. Anticipăm un meci de luptă în care ambele echipe vor fi motivate. La o cotă de 1.60 vom miza că se vor acorda peste 5.5 cartonașe galbene. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de echipa noastră.