Liga 1: Poli Iași vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Iași - CSU Craiova
1
3.15
X
3.25
2
2.28

Liga 1 continuă să ne țină aproape de micul ecran oferindu-ne meciuri foarte interesante. Astăzi va debuta etapa cu numărul 14. Meciul de deschidere a acestei runde va fi duelul dintre Poli Iași vs CSU Craiova. Casele de pariuri anticipează un meci foart echilibrat și acest lucru se vede din cotele evenimentului. Cele două formații au un moral total diferit deoarece traversează o formă total diferită. Acest lucru ne face să credem că avem o favorită clară la cele trei puncte puse în joc. Doar la pariuri poți să îți rotunjești venitul în fiecare zi.

Derby-ul zilei Poli Iași vs CSU Craiova

Poli Iași trece printr-o perioadă foarte slabă. După ultimele rezultate putem spune că ieșienii au uitat să câștige. În Liga 1 au ajuns la patru partide în care au suferit înfrângeri. Cu 14 puncte acumulate ei ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Este foarte puțin ținând cont de faptul că în sezonul trecut au jucat în play-off. Mai mult, la miklocul acestei săptămâni cei de la Poli Iași au fost eliminați și din Cupa României de cei de la Viitorul după ce au pierdut în prelungiri cu scorul de 3-2. Dacă nici astăzi elevii lui Flavius Stoican nu vor reuși să câștige atunci practice putem spune că nu vor mai avea șanse la un loc de play-off. Joacă la pariuri și câștigă cu noi.

CSU Craiova este într-o formă de invidiat. Oltenii au ajuns pe poziția a treia a clasamentului. Până în acest moment au reușit să acumuleze 22 de puncte. În cazul unui succes astăzi ei vor ajunge la un singur punct de cei de la CFR Cluj care ocupă prima poziție. Oaspeții partidei de astăzi au ajuns la cinci meciuri în care nu au suferit nici o înfrângere. La mijlocul acestei săptămâni au reușit calificarea și în Cupa României.

Meciul dintre Poli Iași vs CSU Craiova ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. La finalul celor 90 de minute vom miza pe faptul că cei de la CSU Craiova se vor impune. La o cotă de 2.00 mizăm că se vor marca peste 2,5 goluri. La acest pronostic ne-a atras cota foarte mare. Așa cum ne-am obișnuit pentru Liga 1 vom miza și pe numărul de cartonașe galbene. La o cotă de 1.60 vom miza că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază în fiecare zi și câștigă cu noi.