Liga 1: Poli Iași vs Concordia

Recomandarea noastră: 1

Poli Iași - Concordia
1
2.48
X
3.05
2
2.95

Liga 1 se pregătește pentru pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale. Astăzi de la ora 21:00 se va încheia runda cu numărul șapte. Poli Iași vs Concordia se luptă pentru cele trei puncte puse în joc. Cele două adversare de astăzi sunt vecine de clasament astfel că se anunță un meci foarte echilibrat. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost în avantajul celor de la Poli Iași. Moldovenii au reușit să câștige patru din ultimele cinci jocuri directe astfel că au avantajul moral în acest meci. Ținând cont că astăzi sunt puține meciuri de fotbal acesta este pariul zilei.

Echilibru în Poli Iași vs Concordia

Poli Iași a început foarte slab acest sezon. Nu trebuie sa uităm ca gazdele partidei de astăzi au participat în sezonul trecut în playoff. După cele șase partide disputate în acest sezon ei au acumulat doar cinci puncte. Ei ocupă poziția a 13-a a clasamentului. În ultima rundă Poli Iași a fost învinsă de Dunărea Călărași cu scorul de 2-0. În aceste zile Flavius Stoican a primit întăriri la echipă deoarece Qaka s-a întors de la FCSB după doar câteva luni. Gazdele partidei de astăzi nu își mai permit pași greșiți astfel că dacă ar câștiga cele trei puncte ar reuși sa promoveze în clasament. Pariul zilei va merge pe o victorie a celor de la Poli Iași.

Concordia Chiajna pornește cu a doua șansă în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi nu au nici ei un început foarte bun de sezon. După șase partide au reușit sa acumuleze doar șapte puncte. Ei ocupă poziția a 12-a a clasamentului. Aceste puncte au venit în urma a două victorii și un rezultat de egalitate. În ultimul meci Chiajna a suferit o înfrângere drastică pe teren propriu. Ei au pierdut contra celor de la Astra Giurgiu cu scorul de 3-0. În ultima deplasare din Liga 1 Chiajna a învins pe CSU Craiova cu scorul de 1-0. Elevii lui Ionuț Badea au un golaveraj negativ. Ei au marcat de șase ori dar au primit opt goluri. Partida dintre Poli Iași vs Concordia ne va aduce o serie de alte ponturi câștigătoare. Vom merge pe un pont în care doar una dintre cele două echipe va marca. Acest pont ne aduce o cotă de 1.80. Pentru o cotă de 1.50 pariem că Poli Iași va marca primul gol în această seară.