Liga 1: Poli Iaşi vs CFR Cluj

Liga 1 ne propune pentru astăzi un meci foarte important ce are importanţă atât în lupta la titlu dar şi pentru prezenţa în play-off. În Copou, Poli Iaşi va primi vizita celor de la CFR Cluj. Poli Iaşi are nevoie de puncte pentru a intra între primele 6 în timp ce Cluj trebuie să acumuleze puncte pentru lupta la titlu. Meciul tur a fost câştigat de cei de la CFR Cluj cu scorul de 1-0. În trecut cele două formaţii ne-au oferit meciuri echilibrate dar cu destul de puţine goluri marcate. Mergi pe mâna celor mai buni pariori şi o să reuşeşti să câştigi.

Derby în Liga 1 Poli Iaşi vs CFR Cluj

Poli Iaşi poate profita de faptul că va evolua în faţa propriilor fani. Moldovenii sunt pe poziţia a 8-a a clasamentului la un singur punct de primele 6 poziţii. Ei au reuşit să acumuleze până acum 34 de puncte. În cele trei etape ale acestui an, elevii lui Flavius Stoican au obţinut 2 victorii şi au suferit o înfrângere. În ultima etapă gazdele partidei de astăzi vor întâlni pe Sibiu în deplasare într-un meci ce poate fi decisiv pentru play-off. Totuşi, astăzi cei de la Iaşi au nevoie de cel puţin un punct. Cei mai buni pariori de la Beturi.ro ne aduc ponturi câştigătoare.

CFR Cluj ete pe prima poziţie a clasamentului dar nu evoluează deloc bine. Oapeţii partidei de astăzi nu au reuşit să câştige nici un meci din cele trei disputate în acest an. Ei au remizat contra celor de la Hermannstadt şi Astra iar înfrângerea a venit în faţa Craiovei. Clujenii mai au doar trei puncte avans în faţa Craiovei şi a celor de la FCSB. În cazul în care nu vor câştiga astăzi cei de la CFR Cluj, putem spune că postul lui Toni Conceicao este în pericol.

Poli Iaşi vs CFR Cluj este cel mai interesant meci al zilei din Liga 1. Avantajul teernului propriu poate fi decisiv în meciul de astăzi astfel că vom paria pe un 1X. Un alt pont de pe urma căruia putem câştiga este cel conform căruia se vor marca puţine goluri. Sub 2,5 goluri vine cu o cotă de 1.70. Aşa cum am mai spus ne aşteptăm la un joc destul de dur, aşa că vom paria pe numărul de cartonaşe galbene. Peste 5,5 cartonaşe galbene ne aduce o cotă de 1.80. Pariază alături de noi.