Liga 1: FC Voluntari vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

FC Voluntari - CSU Craiova
1
5.70
X
3,80
2
2.00

Ultimul meci al etapei din Liga 1 se anunță o partidă foarte interesantă. Pentru ambele formații este umeci de totul sau nimic. FC Voluntari vs CSU Craiova va pune capăt rundei cu numărul șase. Acest meci este unul deosebit de important pentru cwi doi tehnicieni deoarece niciuna dintre cele două echipe nu a început sezonul foarte bine. Postul lor poate fi pus în pericol în cazul unui nou rezultat negativ. În patru din ultimele cinci întâlniri directe a reușit să marcheze o singură echipă. Astăzi ne așteptăm la un meci de luptă dar în opinia noastră avem o favorită clară la victorie. Pe site-ul nostru Beturi.ro acesta este pariul zilei.

 

Spectacol în FC Voluntari vs CSU Craiova

 

FC Voluntari a început dezastruos acest sezon. În primele cinci etape disputate, elevii lui Daniel Oprița nu au simțit gustul victoriei. În aceste cinci meciuri au înregistrat patru înfrângeri și un singur rezultat de egalitate. Postul lui Daniel Oprița este în pericol dacă echipa sa va înregistra o nouă înfrângere. Voluntariul are și cea mai slabă cu doar trei goluri marcate. Defensiva se pare că nu face nici ea față deoarece a primit 11 goluri. În ultima runda disputată Voluntariul a suferit o înfrângere drastică în partida contra celor de la Hermannstadt. Acel joc l-au pierdut cu scorul de 0-4. În acest sezon par a fi o echipă depășită de rogoriile Ligii 1. Pariul zilei ne aduce o cotă de 1.66.

CSU Craiova pornește din postura de favorită in acest meci. Juveții nu au început nici ei deloc bine acest sezon. Ei ocupă în acest moment poziția a 12-a a clasamentului. Au reușit sa acumuleze doar cinci puncte. În ultima etapă au pierdut contra celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 0-1. Ei au jucat foarte mult timp cu un om în minus deoarece Donkor a vazut cartonaș roșu direct. Devis Mangia trebuie să înceapă să acumuleze puncte pentru a nu avea și el postul în pericol.

Meciul dintre FC Voluntari vs CSU Craiova l-am numit pariul zilei deoarece are cote foarte avantajoase. Noi considerăm ca trebuie să profităm de cota pe care o are CSU Craiova la victorie. Dacă dorim o cotă mai mare putem miza pe CSU Craiova că se va impune la cel puțin două goluri diferență.   Acest pont are o cotă de 3.20. Pariază și câștigă alături de noi.