Liga 1: Gaz Metan Mediaş vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Liga 1 continuă cu o zi plină de meciuri. Astăzi sunt programate trei meciuri, fiecare cu importanţa lui. Lupta pentru un loc în play-off este din ce în ce mai strânsă cu fiecare meci ce se desfăşoară. De la ora 18:00 se va desfăşura partida dintre Gaz Metan Mediaş vs Sepsi Sfântu Gheorghe. O înfrângere a celor de la Gaz Metan ar însemna ieşirea din cursa pentru play-off. Nici celor de la Sepsi nu le-ar pica deloc bine un rezultate de egalitate, să nu mai vorbim de înfrângere. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Derby pentru play-off Gaz Metan Mediaş vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Gaz Metan nu a început anul aşa cum îşi dorea. În cele două meciuri din acest an au reuşit să obţină un singur punct. Astfel ei au ajuns pe poziţia a 10-a fiind la 5 puncte distanţă pe primele şase poziţii. Totuşi cei de la Gaz nu trec prin cea mai bună formă deoarece au ajuns la 8 meciuri fără succes. Ţinând cont că l-au pierdut şi pe Fortes sunt şanse minime ca gazdele partidei de astăzi să mai prindă un loc în play-off. Pariază şi câştigă pe pronoticuri fotbal oferite de echipa Beturi.ro.

Saepsi Sfântu Gheorghe nu se regăeşte nici ea în acest an. În primeel două etape ale acestui an oaspeţii partidei de astăzi au suferit două înfrângeri. Au pierdut cu scorul de 4-2 contra celor de la Voluntari pentru ca apoi să fie învinşi de Dinamo în ultima etapă cu scorul de 1-0. Cu 33 de puncte cei de la Sepsi au coborât pe poziţia a 7-a a clasamentului şi astăzi trebuie să abordeze partida doar la victorie.

Gaz Metan Mediaş vs Sepsi Sfântu Gheorghe este o partidă deschisă oricărui rezultat deoarece ambele formaţii sunt total ieşite din formă. Vom risca şi vom paria pe un meci egal. X ne va aduce o cotă de 3.10. Recomandarea noastră este să nu mizaţi o sumă foarte mare pe acest pariu. Pentru siguranţă putem miza pe PSF X. Sunt şanse mult mai mari ca la pauză sau la final să se înregistreze egaliatte. Ţinând cont că miza partidei este una foarte mare ne aşteptăm să se joace dur. Vom paria că se vor arăta peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.85. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt doar pe Beturi.ro.