Liga 1: Gaz Metan Mediaş vs Poli Iaşi

Play-out-ul Ligii 1 este din ce în ce mai interesant de la o etapă la alta. Atât lupta pentru salvarea de la retrogradare dar şi lupta pentru câştigarea lui este foarte interesantă. De la ora 21:00 vom asista la o partidă foarte inetresantă între Gaz Metan Mediaş vs Poli Iaşi. Niciuna dintre cele două formaţii nu este ameninţată cu retrogradrea dar asta nu înseamnă că nu are obiectiv pentru finalul de sezon. Gazul îşi doreşte să câştige play-out-ul în timp ce Iaşi vrea locul 3. Două victorii pentru Gaz Metan şi una pentru Iaşi au fost în cele trei întâlniri directe din acest sezon. Pariază şi câştigă alături de noi cu biletul zilei.

Spectacol în Gaz Metan Mediaş vs Poli Iaşi

Gaz Metan Mediaş face meciuri foarte bune în acest play-out în ciuda înfrângerii din ultima etapă contra celor de la Dinamo ci scorul de 2-0. Medieşenii sunt pe prima poziţie a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 38 de puncte. Ei au cea mai bună defensivă dar şi cea mai bună ofensivă a play-out-ului. Obiectivul lor pentru finalul de sezon este câştigarea play-out-ului. Trei victorii şi un rezultat de egalitate este bilnţul celor de la Gaz în jocurile de pe teren propriu. Pariază alături de noi şi o să câştigi cu biletul zilei.

Poli Iaşi pare a fi o echipă fără prea mari pretenţii pe acest final de sezon astfel că nu ne aşteptăm să fie foarte motivată. Ei ocupă poziţia a patra a clasamentului cu 28 de puncte. În acest moment sunt la un singur punct în spatele celor de la FC Botoşani. O victorie, două remize şi două înfrângeri este bilanţul oaspeţilor partidei de astăzi în ultimele 5 runde disputate. În cele patru meciuri disputate în deplasare au marcat doar 3 goluri ceea ce este destul de puţin pentru elevii lui Flavius Stoican. Gaz metan Mediaş vs Poli Iaşi se anunţă a fi un meci foarte interesant şi ne-am propus să beneficiem de cotele foarte bune oferite de casele de pariuri. Vom paria pe o victorie a celor de la Gaz Metan Mediaş pentru care avem o cotă de 2.18. În opinia noastră această cotă este una ce nu ar trenui ratată. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.90. Pariază alături de noi.