Liga 1 : Gaz Metan Mediaş vs Astra Giurgiu

Aşteptarea a luat sfârşit. Astăzi se va relua Liga 1. Primul meci al anului va fi un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Gaz Metan Mediaş va primi vizita celor de la Astra Giurgiu. Cele două echipe sunt despărţite de doar trei puncte astfel că acest meci poate fi decisiv. Meicul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de Astra Giurgiu cu scorul de 3-0 dar de atunci au avut loc schimbări multe în ambele echipe. Acest meci va deschide runda cu număul 22. Meciuri de fotbal azi sunt foarte multe dar noi vom paria doar pe cel mai profitabile.

Lupta la play-off Gaz Metan Mediaş vs Astra Giurgiu

Gaz Metan Mediaş trebuie să se impună astăzi pentru a mai spera la un loc în plaz-off- Mediaşenii au acumulat 28 de puncte până în acest moment. În lotul celor de la Gaz Metan Mediaş au avut loc o serie de modificări în această iarnă. Mihai Teja, plecat la FCSB a fost înlocuit cu Edi Iordănescu. Jucătorii noi aduşi sunt Rondon, Mailat şi Mendes. La capitolul plecări putem să îl trecem pe Fortes despre care nu sunt informaţii. În singurul meci amical susţinut în Antalza, Gaz Metan Mediaş a remizat scor 0-0 contra celor de la Ferancvaros. Cele mai avantajoase pariuri sunt cele pe meciuri de fotbal azi.

Astra Giurgiu se poate mulţumi şi cu un rezultat de egalitate ţinând cont că evoluează în deplasare pe terenul unei echipe puternice. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 6-a a clasamentului cu 31 de puncte. Costel Enache a fost confirmat pe banca tehnică. La capitolul plecări îi putem terce pe Koukou, Chipirliu, Iliev. Pentru acest meci cei de la Astra Giurgiu nu se vor putea baza pe Denis Alibec care este sunspendat. În meciurile amicale cei de la Astra au remizat cu Young Boys şi au pierdut contra celor de la Orenburg.

Gaz Metan Mediaş vs Astra Giurgiu este un meci ce se anunţă foarte disputat. Chiar dacă este doar prima etapă a anului ne aşteptăm ca cele două formaţii să fie foaret motivate pentru a obţine un succes. Vom paria pentru acest meci pe un X2 care ne va aduce o cotă de 1.80. Un alt pariu de luat în caşcul este cel conform căruia se vor marca sub 2,5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază şi câştigă alături de echipa noastră.