Liga 1: FCSB vs Viitorul

FCSB este obligată să câştige în această seară pentru a nu pierde teren în faţa celor de la CFR Cluj şi CSU Craiova. Pe Arena Naţională în calitate de oaspete va veni Viitorul o echipă foarte puternică. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. Ambele partide au fost câştigate de FCSB cu scorul de 4-1 respectiv 2-0. După aceste rezultate se pare că în această seară vom avea o favorită clară dar trebuie să ţinem cont de faptul că miza acestei partide îşi poate spune cuvântul. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Derby-ul zilei FCSB vs Viitorul

FCSB este văzută ca favorită în partida de astăzi. Dacă roş-albaştrii nu vor reuşi să câştige ei vor pierde puncte importante în lupta la titlu. În urma succesului de ieri al celor de la CSU Craiova, gazdele partidei de astăzi au ajuns pe poziţia a treia a clasamentului. Ei au acumulat 25 de puncte. Distanţa faţă de CFR este de 5 puncte. Pentru meciul de astăzi Teja nu se va putea baza de Pintilii care este o pierdere foarte importantă. În acest an FCSB nu a obţinut rezultatee dorite. Au remizat în faţa unor echipe ca Voluntari, Călăraşi sau Chiajna. În schimb au învins pe CSU Craiova sau Hermannstadt. Mergi pe mâna noastră cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Viitorul a prins play-off-ul în ultima etapă. Ei au învins pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 şi astfel au rămas între primele 6. Totuşi nu putem spune că traversează o formă bună deoarece acea victorie a fost singura din ultimele 9 etape. Cu 19 puncte cei de la Viitorul ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. În acest moment nu par a avea şanse la titlu dar sunt genul de echipă ce poate pune probleme oricărui adversar.

FCSB vs Viitorul poate fi un meci decisiv pentru lupta la titlu chiar dacă este doar începutul play-off-ului.  Pentru această partidă vom miza pe o victorie a celor de la FCSB care ne aduce o cotă de 1.87. Un alt pariu de luat în calcul, ţinând cont de forma destul de modestă a celor de la Viitorul ese cel conform căruia Viitorul nu va reuşi să înscrie. Acest pariu vine cu o cotă de 1.70. Ţine cont de sfaturile noastre zi de zi şi o să reuşeşti să câştigi.