Liga 1: FCSB vs Sepsi Sfântu Gheorghe

FCSB poate beneficia după egalul de aseară dintre CSU Craiova şi CFR Cluj. Meciul ce va încheia runda cu numărul 4 din play-off se anunţă a fi o partidă extrem de interesantă, în care cei de la FCSB se gândesc doar la cele trei puncte puse în joc. Cele două adversare de astăzi s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. În fiecare partidă s-a impus formaţia gazdă de la acel moment. Cele două formaţii se află într-o formă total diferită în acest play-out. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Betuir.ro.

Lupta pentru titlu în FCSB vs Sepsi Sfântu Gheorghe

FCSB porneşte din postura de mare favorită în partida din această seară. Gazdele partidei de astăzi se vor apropia la doar 3 puncte faţă de cei de la CFR Cluj dacă vor reuşi să se impună. Ţinând cont că vor evolua şi pe teren propriu credem că nu vor avea mari probleme în obţinerea celor 3 puncte.  În ultimele 2 partide din play-off cei de la FCSB au obţinut două victorii. În ultimele 8 partide din Liga 1 au pierdut un singur meci ceea ce este foarte bine şi ne arată că sunt în creştere de formă de la o partidă la alta. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Sepsi Sfântu Gheorghe este cotată cu foarte puţine şanse. Putem spune că sunt cea mai slabă echipă din play-off, dar prezenţa în primele 6 pentru ei este o performanţă. În cele 3 jocuri din play-off, oaspeţii partidei de astăzi au reuşit să acumuleze un singur punct. Ei au piedut în faţa celor de la CFR Cluj şi CSU Craiova, iar egalul a venit contra celor de la Viitorul. Mai mult, în cele 3 partide Sepsi a reuşit să înscrie un singur gol ceea ce este foarte puţin pentru o echipă de play-off.

FCSB vs Sepsi Sfântu Gheorghe este cel mai aşteptat meci al zilei din Liga 1. Cota de 1.50 pentru un succes al celor de la FCSB este în opinia noastră una foarte avantajoasă. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia doar una dintre cele două formaţii va reuşi să înscrie. Cota pentru NG de 1.70 nu ar trebui ratată. Pariază alături de noi zi de zi şi pe termen lung o să realizezi un profit consisitent.