Liga 1: FCSB vs Hermannstadt

Liga 1 devine din ce în ce mai interesantă cu fiecare etapă ce trece. După ce aseară am asistat la victoria Craiovei contra celor de la CFR Cluj cu scorul de 2-0, astăzi FCSB va primi vizita celor de la Hermannstadt.  Partida ce va încheia etapa cu numărul 23 este programată să aibă fluierul de start de la ora 20:00 pe Arena Națională. Acest meci se anunță unul foarte interesant și chiar dacă avem o favorită clară orice rezultat este posibil. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea celor de la FCSB. Pariază și câștigă cu cele mai bune pronosticuri fotbal în fiecare zi.

Meciul zilei: FCSB vs Hermanstadt

FCSB pornește din postura de mare favorită în acest joc. Elevii lui Mihai Teja trebuie să fie foarte atenți pentru a nu mai repeta  greșelile din meciul cu Dunărea Călărași, încheiat cu scorul de 1-1. După victoria celor de la CSU Craiova, FCSB  a coborât pe poziția a treia a clasamentului, dar cu o victorie astăzi vor ajunge pe locul doi și se vor apropia la doar 4 puncte de CFR Cluj. Gazdele partidei de astăzi se pot lăuda cu cea mai puternică ofensivă din Liga 1.  Va fi interesant să vedem echipa gazdelor deoarece după meciul de la Călărași, cu siguranță vor apărea modificări. Cu Beturi.ro beneficiezi de cele mai bune pronosticuri fotbal.

Hermannstadt încă mai poate spera la un loc de play-off.  Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 8-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 29 de puncte. Ei se află la o distanță de 4 puncte față de ultima poziție a play-off-ului. Elevii lui Vasile Miriuță vin după un rezultat foarte bu obținut în prima etapă a anului. Atunci ei au terminat la egalitate, deplasarea din Gruia contra celor de la CFR Cluj. Cu siguranță cei de la Sibiu vor încerca să lovească pe contraatac în partida de astăzi.

FCSB vs Hermannstadt ne a aduce multe pronosticuri fotbal câștigătoare. Vom paria pe o victorie a celor de la FCSB care sperăm că și-au intrat în ritm și vor obține un succes fără mari probleme. Victoria roș-albaștriilor vine cu o cotă de 1.42. Un alt pariu în care avem încredere pentru acest joc este cel conform căruia se or arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază alături de noi și pe termen lung o să realizezi profit.