Liga 1: FCSB vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
FCSB - Astra Giurgiu
1
1.60
X
4.00
2
5.10

Derby-ul rundei cu numărul 14 din Liga 1 se anunță a fi un meci foarte interesant. Pe Arena Națională, FCSB vs Astra Giurgiu se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. În ultimele patru meciuri directe a marcat o singură formație astfel că și astăzi ne așteptăm la un meci destul de echilibrat. Rivalitatea dintre cele două formații este una destul de mare. Ne așteptăm să își pună amprenta asupra jocului și gazonul de pe Arena Nțională care nu se află într-o stare deloc bună. Cele două formații au ca obiectiv pentru acest meci cele trei puncte. Cei mai buni tipseri vă vor oferi cele mai bune pronosticuri.

Derby-ul etapei între FCSB vs Astra Giurgiu

FCSB pornește cu prima șansă conform clasamentului și a cotelor oferit de casele de pariuri. Trebuie să notăm faptul că Nicolae Dică are mari problem în defensivă și astfel va fi nevoit să improvizeze. La mijlocul acestei săptămâni cei de la FCSB au fost eliminați din Cupa României după ce au pierdut la Călărași contra Dunării cu scorul de 2-1. Înaintea acestei partide, în Liga 1 au coborât pe poziția a treia a clasamentului și se află la o distanță de cinci puncte față de cei de la CFR Cluj. Astfel că roș-albaștrii nu își permit nici un pas greșit. Pariază pe ponturile celor mai buni tipseri.

Astra Giurgiu își propune cele trei puncte pentru meciul din această seară. În prima etapă a sezonului cei de la Giurgiu s-au impus cu scorul de 1-0 astfel că pot spera la încă o victorie. Astra îl are pe banca tehnică pe Gheorghe Mulțescu, care este unul dintre cei mai experimentați tehnicieni din Liga 1. Cu 20 de puncte cei de la Astra ocupă poziția a șasea a clasamentului. Ei nu se află într-o formă deloc bună deoarece au suferit trei înfrângeri în ultimele patru runde din Liga 1.

Meicul dintre FCSB vs Astra Giurgiu ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza pe cel puțin un gol din partea ambelor formații. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.70. Ținând cont că în Liga 1 se joacă foarte dur vom merge pe o piață referitoare la cartonașele galbene. Vom paria că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene  la o cotă de 1,65. Considerăm aceste pariuri deosebit de avantajoase și deaceea vă sfăturim să mizați și voi. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.