Liga 1: FCSB vs Astra Giurgiu

Lupta la titlu continuă în Liga 1. Chiar dacă CFR Cluj este mare favorită să câştige titlul, FCSB încă mai speră. Pentru acest lucru roş-albaştrii au nevoie de cele trei puncte în meciul dintre FCSB vs Astra Giurgiu. Chiar dacă este zi de sărbătoare ne aşteaptă un meci foarte important mai ales pentru cei de la FCSB. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. Un meci a câştigat Astra în timp ce FCSB şi-a trecut în cont două victorii. Victoriile au fost obţinute fără gol primit. Cele mai bune ponturi pariuri online sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

Lupta la titlu în FCSB vs Astra Giurgiu

FCSB este favorită să obţină cele trei puncte puse în joc. Roş-albaştrii nu mai au voie să facă niciun pas greşit pentru a mai spera la titlu. Cu 36 de puncte, gazdele partidei de astăzi sunt pe poziţia a doua a clasamentului. Sunt la o distanţă de 5 puncte faţă de cei de la CFR Cluj. În ultimele două etape, elevii lui Mihai Teja au obţinut doar 2 remize. Chiar dacă au cea mai bună ofensivă din play-off cu 9 reuşite se pare că problemele lor sunt în defensivă unde primesc gol destul de uşor. Câştigă cu ponturi pariuri online de pe Beturi.ro.

Astra Giurgiu porneşte cu a doua şansă în acest meci şi se pare că este lipsită de motivaţie pentru meciurile din Liga 1. Giurgiuvenii ocupă poziţia a 5-a a clasamnetului cu 24 de puncte acumulate. Totuşi, ei vin cu un moral foarte bun la acest meci deoarece în această săptămână au reuşit calificarea în finala Cupei României. În ultimele 5 etape din Liga 1 au înregistrat o singură victorie şi 4 înfrângeri. În ultimele 6 meciuri directe disputate pe terenul celor de la FCSB, Astra nu a reuşit să câştige. Nici astăzi nu ne aşteptăm la un rezultat bun pentru ei. FCSB va Astra Giurgiu se anunţă a fi un meci foarte interesant dar care are o favorită clară la cele trei puncte puse în joc. Pentru o victorie, FCSB are cota 1.38 care se află în scădere în ultima perioadă. Putem totuşi miza pe o victorie la cel puţin două goluri a bucureştenilor pentru a beneficia de o cotă de 1.70. Un alt pariu de luat în calcul dacă este să ne luăm după ultimele meciuri directe este cel conform căruia Astra nu va marca. NG ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază cu noi.