Liga 1: FC Voluntari vs FC Botoşani

Prima zi a săptămânii ne aduce două meciuri din play-out-ul Ligii 1. O să oferim un pronostic pentru cea de-a doua dispută a zilei. FC Voluntari va primi vizita celor de la FC Botoşani într-un meci ce este deschis oricărui rezultat. Chiar dacă moldovenii sunt pe o poziţie mai bună în clasament acest lucru nu înseamnă că sunt şi favoriţi. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon într-un meci direct. O partidă s-a terminat la egalitate, scor 1-1 în timp ce un joc a fost câştigat de cei de la Botoşani cu scorul de 1-0. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune pontru pariuri fotbal.

Derby-ul zilei FC Voluntari vs FC Botoşani

FC Voluntari are şansa obţinerii unui rezultat pozitiv în această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 12-a a clasamentului. În acest moment acest loc duce la baraj. În primul meci din play-out, cei de la Voluntari au făcut un meci foarte bun şi au învins pe Poli Iaşi cu scorul de 2-0. În ultima perioadă se află într-o creştere de formă de la meci la meci. Trebuie să notăm faptul că au suferit o singură înfrângere în ultimele 6 etape ceea ce este foarte bine. Ponturi pariuri fotbal sunt doar pe Beturi.ro.

FC Botoşani se află în scădere de formă după ratarea play-off-ului. Modovenii au ajun la trei meciuri în care nu au înregistrat nici o victorie. În primul meci al play-out-ului au remizat în faţa celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 0-0. În ultimele trei runde cei de la FC Botoşani au marcat un singur gol. În seara aceasta se anunţă un meci foarte dificil pentru oaspeţi. Cu 19 puncte, Botoşani ocupă poziţia a 10-a a clasamentului.

FC Voluntari vs FC Botoşani  o să ne aducă ponturi pariuri fotbal câştigătoare. Ne aşteptăm la o victorie a celor de la Voluntari. Pentru un succes ei au o cotă de 2.70. Cotele de la pariuri sunt foarte echilibrate la acest duel astfel că este posibil orice rezultat. Ne aşteptăm la un duel foarte echilibrat astfel că vom paria că se vor marca sub 2,5 goluri la o cotă de 1.70. NG, are o cotă de 1.60. Ne aşteptăm la un meci echilibrat în care ceel două formaţii se vor baza pe defensivă şi vor încerca în primul rând să nu primească gol. Ţine cont de sfaturile noastre şi câştigă.