Liga 1: FC Voluntari vs Dinamo

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
FC Voluntari - Dinamo
1
4.00
X
3.40
2
1.91

Runda cu număul 14 din Liga 1 se va încheia cu un meci foarte aprins. FC Voluntari vs Dinamo ne vor oferi un spectacol foarte frumos în care ambele formații ar vrea să facă totul pentru cele trei puncte. Problemele de la Dinamo par să continue și doar un succes astăzi îi poate face să treacă peste această perioadă.  Cele două adversare de astăzi sunt ultimele în clasament și la începutul sezonului nu ne așteptam să le găsim pe aceste echipe pe ultimele locuri. Cele ami bune case de pariuri cu cele mai avantajoase cote sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

Totul pentru puncte în FC Voluntari vs Dinamo

FC Voluntari este lantern roșie în acest sezon de Liga 1. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze doar 8 puncte în acest sezon. Acum poate sunt într-o revenire de formă deoarece l-au instalat pe banca tehnică pe Ioan And one care este un antrenor foarte experimentat. La mijlocul săptămânii trecute cei de la Voluntari au fost eliminați din Cupa omâniei de către cei de la Hermennstadt după ce au pierdut cu scorul de 3-0. Totuși pentru acest meci ei își propun să obțină punct sau puncte deoarece vor întâlni o echipă într-o formă foarte slabă. Totuși în ultimele cinci etape din Liga 1 ei au suferit o singură înfrângere. Doar cu cele mai bune case de pariuri poți câștiga în fiecare zi.

Dinamo este în plin scandal și practic pentru ei nu se vede luminița de la capătul tunelului. Totul a culminat cu eliminarea din Cupa României în fața celor de la Miercurea Ciuc după loviturile de departajare. Dinamo s-a despărțit după acel meci de Gicu Grozav de la care se așteptau mult mai multe pentru acest sezon. Dinamo se află în acest moment pe un loc retrogradabil, poziția a 13-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 13 puncte ceea ce este foarte puțin. Câinii vin după două rezultate de egalitate contra celor de la Chiajna și Călărași. Vom vedea cum se va prezenta defensiva dinamovistă la acest meci.

Meciul dintre FC Voluntari vs Dinamo ne aduce la centru două dintre cele mai slabe echipe din acest sezon. La finalul celor 90 de minute vom miza pe 1X pentru a beneficia de o cotă mai avantajoasă. Ținând cont de defensivele celor două formații vom paria pe un pronostic conform căruia ambele formații vor reuși să înscrie cel puțin un gol. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și o să câștigi.